onsdag 2. september 2015

Overbygg inngangsparti glass

Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti. På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg. Terrassetak med glass , lakkert samme farge som huset. Aluminum overbygg med glasstak Spesial.


Inngangsparti (4-1), fra kr. X 7mm, Klart glass , Plast.

Glass er et fantastisk materiale, og det er enkelt å bruke som blant annet glasstak. På kort tid kan du få en flott overbygget terrasse, slik at du kan nyte varme . Taktrøbbel: Leonhard Jakobsen trodde nye byggeregler skulle åpne for glasstak over terrassen i stedet for markise. Er det viktig å ta best mulig vare på lyset, både på uteplassen og i rommet innenfor, kan du tekke det med laminert glass , gjennomskinnelige . Mange kombinerer derfor overbygg med glass og plast. Entrétak gir ly for dårlig vær og beskytter til dels inngangspartiet.


Når det samtidig ser elegant. Console Flat Designtak. Nå har inngangene fått gitter og glass.

På grunn av et lite overbygg ved inngangen har også inngangspartiet til Brilleland huset . Eleganse over inngangspartiet ! Farstad Glassbaldakin leveres i standard mål med lag herdet glass som lamineres, som tilfredsstiller dagens krav. Bufret Her er et lite knippe bilder på jobber vi har utført. Og slik ser det ut nedenifra.


Ved husets inngangsparti skapes førsteinntrykket av hjemmet. Smørbrødliste kommer på Interiørbloggen Glassveranda om kort tid! Jeg ønsker meg og et overbygg over inngangspartiet dengang jeg skal . Overbygg inngang Overbygget inngang hos en bedrift, fra kr. Anbudstorget viser deg resultater med glasstak. Snekker Lage ramme for glasstak over inngangsparti mellom hus garasje ca.


Like utenfor inngangspartiet i første etasje har du også en stor dobbelgarasje som har en . Bilderesultat for glass takoverbygg. Specialists in the design and installation of high en modern glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.