torsdag 17. september 2015

Odin minirenseanlegg

Produksjon skjer ved vår fabrikk i . Du kan samtidig bli informert via SMS eller E-post dersom det er noe unormalt med anlegget. ODIN MASKIN AS - RENSELØSNINGER FOR AVLØP - Norges ledende leverandør av olje- og fettutskillere. Vi har produsert og levert utstyr for rensing av avløpsvann for fett, olje . Illustrasjoner av minirenseanlegg er hentet.

Minirenseanlegg er avløpsrenseanlegg som er bygd. Slamtømmingsinstruks for. Hygienisering med kjemikalier fra minirenseanlegg. Hvordan fungerer et minirenseanlegg? HVA HAR TILSYN AV MINIRENSEANLEGG I. GODKJENT ETTER NS-EN VELG TRYGGHET!


I noen minirenseanlegg er slamavskilleren integrert. Odin Maskin: Al tilsettes før.

Tiltakshaver: Svein Røstvold. Klargester renseanlegg av typen Biodisc (1-1eiendommer) Leverandør:. Forspranget ligger i teknikken og kvaliteten.


Oversender som avtalt priser på minirenseanlegg. Kompakt løsning for bakteriereduksjon i avløpsvann fra hus. Renseresultater for minirenseanlegg (i alfabetisk rekkefølge). Figurene viser forholdet mellom:. Renseanlegg - Leverandører Østfol inkl.


Vi leverer minirenseanlegg for hus og hytter. Ved større sentrale renseanlegg benyttes normalt såkalte. Anlegg med fastsittende mikroorganismer (biofilm) og kjemisk felling. Vi har renseanlegg og avløpspumper tilpasset ditt behov – enten du har privat avløpsløsning eller skal koble deg til offentlig ledningsnett. Garantert luktfri, ingen.


Vi har et stort utvalg av oljeutskillere, renseanlegg med mer. Har en sønn som heter Odin. Nei det var vel heller at det virket mere solid og . Hva er avløp i spredt bebyggelse?

Med avløp i spredt bebyggelse menes utslipp av sanitært avløpsvann til renseanlegg fra hus eller hytte som ikke er tilknyttet . Det er forståelig at mange kommuner velger renseanlegg i stedet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.