torsdag 3. september 2015

Noen å snakke med chat

Dere snakker i et privatchatrom og du kan se bilde på den frivillige du snakker med i vinduet som. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med! En krisetelefon for deg som har det vanskelig og trenger noen å snakke med.


Velkommen til SOS- chat ! SOS- chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Våre frivillige sitter klare til å snakke med deg hver .

Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få rå veiledning og noen å snakke med. Ring, skriv, chat eller diskuter (for alle under år). SVAR: Hei Jeg er ikke kjent med noen spesifikk chat som er åpen for å prate om psykisk helse om natten.


Kanskje kan nettsiden til mental helse gi deg gode tips . Det kan hjelpe å snakke med noen hvis livet er vanskelig. Ring, chat eller send mail med voksne som har taushetsplikt. Nettjenesten Sidetmedord.


Mental Helse, og de har både chat , veiledningstjeneste, forum, vennetjeneste, og mulighet for å skrive . Rå veiledning, chat , historier.

For mange hjelper det mye å bare ha noen å snakke me det vet vi godt selv. For noen er det til hjelp å snakke med en de kjenner og stoler på, enten det er partner,. Du kan også bruke deres meldingstjeneste og chat. Våre dialogtilbud er lavterskeltjenester for mennesker som trenger noen å snakke med eller skrive til.


Er du soldat, veteran eller i familie med noen som deltar eller har deltatt i. Alle som registrerer seg på nettsiden kan snakke med andre . For deg som vil ha noen å snakke med om arbeidslivets små og store utfordringer. På en tung dag kan jeg skrive til dere bare for at noen skal skrive tilbake at jeg ikke må ta . Trykk på chat -knappen og du kommer i kontakt . Trenger du noen å snakke med? Vi har taushetsplikt, og du kan dele, spørre, undre, klage,. Stadig flere av oss velger å snakke om våre innerste tanker og såreste.


Mange har ikke den fellesarenaen, og vi opplever at vi noen ganger kommer inn i . Ingenting er for lite og ingenting er for stort – vi vil gjerne snakke med deg om det du trenger å snakke om. Har du spørsmål om SOS- chat ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.