fredag 25. september 2015

Naturstein fliser

Visjon er en stilren dør med enkle profiler. Hyttedørene våre er i utgangspunktet en Ola 4-dør,. Dempelist i karm og hengsler med hvitlakkert,.

Karmen er hvitmalt og lakkert og leveres med dempelist. SWEDOOR FORMPRESSET DØR COMPACT 80X210. Ved bruk av 3- dører på -spor skinne vil fri garderobeåpning være hele. Dempelist: Alle sideprofiler på dørene har påmontert dempelist som gir en myk .

Complete the form and click the 'Create' button. You will then receive a link to the new Flipbook. If you want to send the link to a frien click 'Send email'. Vårt mål er å tilby dører og andre byggevarer av god kvalitet til rett pris. Eikekarm til tofløya/ dør med sidefelt inkl.


Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar.

Standard innerdørskarm fra Swedoor uten dempelist. Marmor er en av de mer porøse stein typene og kjennetegnes av sitt karakteristiske marmorerte mønster i. Naturstein i flisformat er et alternativ til vanlige fliser. BufretLignendeSilver grey skiferbrudd på nett er en skifer flis so…. Norsk skifer og naturstein fra Modena Fliser er av aller beste kvalitet og passer perfekt i utemiljøer.


Den er robust og står seg mot regn, saltvann, snø, varme, . Naturstein fliser, servanter, dusj- og badekar. Stort utvalg italiensk og annen marmor og travertin. Vakre naturlige fliser og benkeplater i naturstein. Besøk en av våre butikker på Stabekk eller Rud Næringspark og se vårt store utvalg av fliser og benkeplater. Vi har til enhver tid et rikholdig utvalg av fliser i lekker naturstein på lager.


Veggfliser Palazzo Ambiente naturstein hvit 2m². Fliser som får veggen til å minne om en hvit mur. Natursten - Benkeplater - Fliser - Mosaikk - Installasjon.


Velkommen til Lomoen på Vinstra, og dalens eneste spesialforretning innen fliser, naturstein, ovner og peiser. Vi har en utstilling med mange baderomsmiljøer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.