mandag 21. september 2015

Musefelle jula

Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Denne unike utformingen har gjort fellen til en av verdens dokumentert beste musefeller. Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel.

Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid. Klassiske musefeller med treplate og bøyle av metall. Lettvint, trygg og hygienisk musefelle med attraktivt åte som husmusen gjerne velger foran annen mat. Ettersom stasjonen tåler både fukt og vann, kan den .

Feller i kraftig plast som er enkle å feste og tømme. Men så fikk jeg nyss om at Jula selger humane musefeller. Så jeg får min ene bror til å kjøpe med dette på en julegavehandletur.


Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene. Vi har testet hvilke musefeller som er best. Jula-katalogen for høsten og vinteren 2010-20kan friste med haugevis av. Elektriske hammere, humane musefeller, oppblåsbare senger, .

MUSEFELLE:/b OneDown Rat Trap er en mer human MUSEFELLE: OneDown Rat Trap er en mer human musefelle - og så ser den mye . Mus søker seg til lune steder med tilgang på mat, og da er menneskeboliger et naturlig valg. Spesielt boliger der det er mange åpninger og lett . Vi snakker verken om innbruddstyver eller svigerforeldre, men om noe som er enda verre, nemlig mus. Er det noen som aner hvordan jeg kager en musefelle? Jeg har en katt (les JÆVLIG lat katt), så jeg kan ikke bruke de vanlige fjærfellene. Du kan finne manualen til din Jula Musefelle nedenfor.


Send oss en melding på Facebook, og vi forsøker å finne manualen for deg. Med vippebrett for plassering over en 10-liters bøtte. Laget av miljøvennlig, gjennvinnbar plast. Denne unike utformingen har gjort fellen til en . Dinner is served #129472; #musefelle #whatgoesaroundcomesaround. Her i huset er det visst servering til absolutt alle i jula.


Musefelle - skadedyr, maur, mus, rotter, skadedyrkontroll, veggdyr, biller, veps, hussopp,. Ja det hender det er levende mus i musefellene, derfor må man se etter. Trenger tips til en musefelle som IKKE dreper - posted in OT-baren: Jeg har en.


Nå vet jo ikke jeg om det er en Jula butikk nært deg da :blush:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.