torsdag 3. september 2015

Makemake betong

Konseptet er utviklet av Erik Heiss. Makemake modellerbar dekorasjonsbetong. Betongen er som leire å jobbe me men trenger ingen brenning.


Dekorasjonsbetongen er frostsikker og 3-ganger sterkere enn vanlig betong. Du kan lage unike hagefigurer, benker, dammer, klipper. Välkommen till vår webshop.

Har du lyst å være med på kurs i MakeMake? Det skal ikke brennes så da er det ingen begrensninger for form eller størrelse. MakeMake betong är en dekorationsbetong som vi själva har . Tåler frost - kan stå ute hele året rundt.


Skulpturer (se bilder på makemake sine sider) og bli inspirer. Dekorbetong kan benyttes både ute og inne, til trafikkareal, gårdsplasser, gulv, vegger, benkeplater etc. Vi har også utviklet vår egen spesielle metode for utforming og frihåndstøping av betong til dekorative kanter, trapper osv.


Dekorbetong er en fellesbetegnelse for utforming, overflatebehandling og dekorasjon av betong.

Det blir så å si verdenspremiere i kreativ bruk av den unike dekorasjonsbetongen MakeMake. Erik Heiss hadde allerede jobbet flere år med å lage dekorasjoner til zoologisk have i København, da han etter mange timer i laboratoriet fant den riktige blandingen for en betong som kan formes som leire, . Skab lige hvad du vil med materialer fra MakeMake. Dekorationsbeton, flydende latex, alginat, støbegips mm.


See more ideas about Cement, Concrete and Concrete projects. Et unikt og kreativt samarbeide mellom elever, lærere, betongkunstneren Jackie Persson og Finja har. Det er et pulver som blandes med vann. Og når den er ferdigblandet er den som leire å jobbe med.


Den er mye sterkere enn vanlig betong. Kan brukes over og under vann. Så ufattelig stilig dette blir! Når jeg tenker byggematerialer i møbler, så er ikke Lego det første jeg tenker på. Visa fler idéer om Cement, Keramik och Gårdskonst.


According to the news editors, the research concluded: “Tastiness, seasonal availability, heritage of method of preparation and puffer fish festival had made the yellow puffer fish a specialty and delicacy in Betong. For more information on this research see: Make the deadly yellow puffer fish a safe food to eat. För kursdatum, scrolla ner på denna sidan!


Fördelen är att det inte behöver brännas och det ger obegränsade möjligheter vad gäller storlek och form.

Vi får besøk av Edle og Asbjørn Larsen som skal fortelle om betongstøping og redesign. Det blir arrangert kurs i Make-make Figurstøping i betong og R. It is no easy marter to know when these two Vowels make a. Klikk på bilde for større versjon. Hei har Betong som er spesial laget til å lage ting til akvarium.


Gruppe som lager med Denne Betongen ) Den kan brukes til meget :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.