torsdag 17. september 2015

Lys til sminkebord

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA og Biltema. Billig, enkelt og ser kjempestilig ut. Merk deg at blogginnlegget er gammelt derfor er deler av bildene i dette innlegget av dårlig kvalitet.


Jeg har kjøpt meg et sminkebord fordi vi har så lite bad.

Planen er at det skal stå på soverommet, men så slo det meg plutselig at lyssettingen kanskje blir. Du trenger ikke bekymre deg for flekker, siden det. Besøk oss for å oppleve sortimentet av veldesignede sminkebord til lave priser!


Vi har et utvalg av sminkebord med og uten speil. IKEA har dette men mulig noen i nærområdet har tenkt selge sitt? Sminkebord og speil med lys ønskes kjøpt.


Selger sminkebord med skuff, to stykk uåpnet og ubrukt LED lys LEDSJÖ, pluss speil som også er ubrukt.

Eneste som er brukt er det sminkebordet , og det som ikke er brukt ligger fortsatt i eskene sine. Alt kjøpt på IKEA i november. Noen som vet hvor man får kjøpt dette.


Det er til en åring, så de som finnes i lekebutikk. Hei Jeg elsker videoene dine! Lurer på ting: Hvor er speilet med lys ifra. Stol kan også følge med.


Publisert av Sofie Eidsvold. Samsung monitor tommer. Et nydelig Hollywood Speil med LED lyspærer som avgir både varmt og kaldt lys. Det er to touch-knapper på fronten, hvor du kan trykke og justere mellom kaldt og varmt lys etter behov. This is the perfect accessory for your small sminkebord , especially if you don´t have enough space.


Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. BAROQUE 4sminkebord med skuff i MDF lys grå. Se mer produktinformasjon.

Antall: Farge: Hvit, Lys grå, mørk grå. Ikke tilgjengelig for . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi har gleden av å presentere et sminkebord som garantert ikke naboen har.


Gjennomgående særdeles høy kvalitet, og med speiloverflater i alle deler, bordplate, skuffefronter og bein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.