mandag 21. september 2015

Lys grå fugemasse

Vi tilbyr fugemasser både til innendørs og utendørs bruk. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger. Kjøp på nett eller i butikk.


Til alle fugebredder og alle keramiske fliser. Heydi Multifug er en sementbasert fugemasse som benyttes til fuging av keramiske fliser, mosaikk og klinker på gulv og vegg.

Laveste anvendelsestemperatur er 6°C, dette gjelder også un. Har kjøpt lyse grå men begynner å tenke at det kansje er finere å ha mørke grå fuger. Noen her som har svarte. Flislegger har fuget med lys grå fugemasse i dag.


Hvilken farge fugemasse ville dere hatt til disse flisene. Samme farge på fuger på vegg og gulv? ByggeBolig byggebolig.


Har du hvite fliser på gulv og vegg, og fuger begge deler med lys grå fugemasse , vil det se ut som om fugemassen på gulvet er lysere, grunnet måten lyset faller på.

Jeg fuger vanligvis gulvet med en tone mørkere fugemasse enn veggene ( selvfølgelig i samråd med kunde), da ser det mye riktigere ut, fuger . Kvalitetsprodukter til byggebransjen fra en erfaren markedsleder. Lengde pakning (mm): 100. Bredde pakning (mm): 150. Høyde pakning (mm): 220. Fester til både tørre og våte overflater, samt motstår sopp og bakterier.


Inneholder ikke løsemidler, er overmalbar med alle. Fargeforskjell i fuger. Spørsmål fra flislegger. Jeg har fuget et bad med sementbasert lys grå fugemasse både på golv og vegg. Flisene på veggen er lyse mens golvflisene er mørke.


Da fugemassen tørket så vi merkbar fargeforskjell på vegg og golv Fugen på golvet virket lysere, men massen er hentet fra samme posen. Den eneste fugemassen i verden som . Anvendelsestemperaturen. Finnes i fargene: kilo og kilo : hvit, lysgrå , Mellomgrå , grå , koks og beige. Eneste anbefalt av NAAF.


Weber sementbasert, universal fugemasse til alle typer fliser.

Meget lett å bearbeide og vaske. Ultipro fugemasse lys grå kg. Det finnes mange fargenyanser som kan gi et spennende resultat. For det meste blir lys grå og grå fugemasse anvendt.


Hvite fugemasser vil gulne etter en stund og anbefales ikke. Fugemassen egner seg for bruk på vegg og gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.