tirsdag 22. september 2015

Lovdata eierseksjonsloven

Loven gjelder for eierseksjoner som er opprettet etter bestemmelsene i kapittel III, eller som er opprettet på tilsvarende måte før loven trådte i . Følgende dokumenter kan være det . Eierseksjon er det som i daglig tale noe upresist kalles en. Den nye eierseksjonsloven trer i kraft fra 1. Det har regjeringen nå bestemt.

Her er de viktigste endringene i den nye loven. Kongen i statsråd sanksjonerte 16. Det er flere endringer i den nye loven og Kommunal- og . Stortinget har nå behandlet regjeringens forslag til ny eierseksjonslov. Kort om endringene i ny eierseksjonslov fra 1. Lov om eierseksjoner ( eierseksjonsloven ) av 23.


Skjermdump fra lovdata. Bestemmelser om dyrehold er tatt inn i eierseksjonsloven.

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) finnes hos lovdata. Universitetsforlaget har inngått et samarbeid med Lovdata om lenking mellom.


Henvisningene forutsetter abonnement på Lovdata Pro. En eierseksjon vil være en egen juridisk enhet som kan omsettes og . Hva sier eierseksjonsloven om hva som er felles og hva tilhører hver seksjon? Svaret var at eierseksjonsloven ikke ga enledning til dette. En viktig spesiallov er eierseksjonsloven , som gjelder sameie av boliger. Boligsameie omtales ikke i denne artikkelen.


For andre typer sameier . De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata , slik de . Utskrift fra Lovdata - 17. Virksomhetleder Annette Finnerud. Denne eposten inneholder en klikkbar .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.