mandag 7. september 2015

Lage bokhylle

Men det trenger ikke å være så vanskelig å lage sine egne møbler. Her får du oppskriften på ei hylle som kan lages med det verktøyet mange . Vis fram bøkene og pyntegjenstandene dine! En veggfast bokhylle er fint, og frigjør også gulvplass.


Vi viser deg hvordan du bygger den. For å lage denne innebyde bokhyllen kan du bruke Billy-hyller fra Ikea som basis.

Real reol: En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler. DETTE TRENGER DU: hylleplater, våre er fra Clas . Hva med å lage din helt egen hylle ? Vi har fått bruke Kathrine Haugholts oppskrift. Hun har laget en røff hylle med synlige vinkler og hjul. Ved å gjøre hele veggen om til en bokhylle får rommet både en fargefull vegg. Bokhyller er en fin måte å utnytte plassen på soverommet, samt lager et fint og . Jeg skal bygge en bokhylle i MDF.


Spennene skal kun være cm.

Går det greit med 16mm . Jeg har tegnet meg en bokhylle som er formtilpasset stuen. Jeg hadde tenkt å bruke hobbyplater i vanlig furu, men jeg kunne godt tenke meg . Hyller kan jo lages av hva som helst, settes sammen på utallige. Jeg bygget en bokhylle rundt den så fikk den sitt eget lille rom, skriver hun. Like vanlig er det å lage hyller der hylleplatene er festet til hyllesider.


Hylle og sider kan eventuelt felles sammen på halv ved – innfelt hylle. VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du selv kan lage en reol som bygges av flere lag plater, . Bygg en skreddersydd hylle til veggen og spar penger. Bokhylla utgjør en hel vegg i stua, og den er virkelig et blikkfang! Det som er fint med å lage noe selv er at man kan få akkurat det man ønsker . Du trenger ikke ta turen til Ikea og kjøpe en Billy – du kan heller lage din helt egen hylle ! Slik lager du en usynlig bokhylle til å ha de fineste bøkene dine i. Mdf er perfekt til å lage spesialtilpassede løsninger.


BØKER OG MDF: Mdf er særlig velegnet til å bygge bokhyller av. For eksempel kan den festes i listen i taket. HENGEHYLLE: Det skal ikke mye til for å lage en hylle som fungerer.


Den kan festes hvor som helst . Minecraft hvordan lade bokhylle , bok og hvordan få papir.

Hvordan lage en Redstone. I stuen til arkitekt Jonas Norsted står en meter bred bokhylle som. Men det hadde nok vært en lettere jobb å lage en fast hylle og en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.