torsdag 24. september 2015

Kjetting pris

Kan brukes både som drivhjulskjetting og styrekjetting. Easy On 5mm med brodd. Kjetting med brodd har samme varenr. LILLESETH U-BRODD 8-9-10mm. Heltflytende kjetting med supergrip.

Din bestilling gjør du på tlf. Veiledende utsalgspriser er ex. Priser og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel. Oppgi alltid artikkelnummer ved bestilling. Vår erfaring – din sikkerhet.


Bruk menyen ovenfor for å se våre produkter, eller klikk på en av ikonene nedenfor for å bla i våre prislister. Vi har blant Norges største og mest komplette kjetting.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og et godt tilbud. ATV kjetting på side 13! Flere dekkdimensjoner på forespørsel. Rustfritt stål AISI 316. Leveres i lengder av meter.


No Problem, Køenig, Thule. Kjøpt: Torshov Bilrekvisita. Beskrivelse: Ekstra slank kjetting med tverrgående stållenker og en vaier som skal festes på innsiden av dekket.


Erfaring: Vanskelig å montere på biler med dårlig plass mellom skjerm og hjul. Tar seg meget godt fram både på snø og is. V= Ca vekt pr kg B- Bruddlast.


Vi kan levere kjetting til alle behov, ta kontakt for et godt tilbud. Traktor Lett DSLDen optimale kjetting for lett brøyting med traktor. En tynnere, sterkere kjetting ,bygget på samme teknologi som standard . Legg til dine favoritter.

Henter flere produkter. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din , . KJETTING LANGLENKET GALVANISERT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.