tirsdag 8. september 2015

Innsetting av dør

Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Norges største garasjeutvalg. Denne anvisningen behandler innsetting av ytterdører, og viser montering med feste av karm samt detaljer for luft- og regntetting.


I tillegg til konstruksjonsdetaljer som er vist i denne anvisningen, kan forutsetninger for montering av brannklassifiserte dører være angitt av dørprodusenten. Her viser Mogens deg hvordan du gjør det.

Før montering i vegg skrues sidefelt og dørkarm sammen. Jeg lurte på om det er noen her inne på forumet som vet hva som er fornuftig pris for innsetting av dør i en åpning. Smile Men betaler gjerne for et godt arbeide i stedet for å bli misfornøyd med kvaliteten på arbeidet. Hjelp til å montere din dør riktig.


Lydisolerende og røyktette dører kompletteres med elastisk fugemasse på minst en side rundt hele karmen, også ved terskel. Innsetting av glass, dørkikkert og ringeklokke i sertifiserte dører utføres nøye etter spesiell veiledning som følger døren. Branndører: Dersom den brannklassifiserte døren skal være .

Dører og vinduer fra NorDan krever optimal montering for å yte best mulig. Bruk lenkene under for instruksjon om hvordan våre produkter skal monteres i bygg. Følg vår guide for å få til monteringen!


En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du monterer den! Vår guide viser hvordan du går fram for å montere din nye dør. Du får også en innkjøpsliste med de . Du bygger – Vi tar oss av resten. Montering utvendige dører.


VIDEO: Standard- dører er billige, mens det fort kommer opp i fire-fem tusen kroner å få laget en dør på spesialmål. I dette kjellerrommet skal det monteres en dør , men dørhullet passer ikke til noen standardmål. Produktene må ikke utsettes for fuktighet før montering. Ved tildekking, husk ventilasjon! For dører med aluminium HC terskel, må underlaget være i solid . Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår og kontrollerer nye vinduer og dører for feil og mangler, før du påbegynner demontering av de gamle.


Da nye elementer med eventuelle feil ikke må monteres, kan du risikere å bli stående i en ergelig situasjon med hull i huset Så derfor - Kontroller de nye elementene, før du . Nye dører er også gjerne mye tettere og bedre isolert enn gamle dører, derfor er.

Ved innsetting av dør inne kan dørkarmens bredde tilpasses . Når døren skal rives finnes det to hovedalternativer: Skal døren bevares for eventuelt å benyttes et annet ste må man rive forsiktig. Men regner du med å kaste den, spiller det ingen rolle. Begynn uansett med å hekte døren av karmen. Bryt løs foringene rundt døren . Vi er et firma som har spesialisert oss på montering og utskifting av vinduer og dører.


Vi ønsker å benytte den meget gode kompetansen i vårt firma tidlig i prosessen, fra planlegging til gjennomføring av byggeprosjekter. Med dette vil vi være en samarbeidspartner og sparingspartner for våre kunder. Vi sørger for at kunden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.