fredag 25. september 2015

Heidi mørtel

For å sikre pussen god heft til underlaget kan veggen grunnes dagen i forveien ved at en ekstra bløt mørtel iblandet Hey'di KZ kastes eller kostes på veggen i et . HEY'DI er en norsk bedrift som siden 19har produsert et stort spekter av byggprodukter. Gjennom praktisk bruk og anvendelse har produktene bevist sin .

VdaID=8BufretHey'di Hvit blandes med vann til en smidig mørtel ca. Påføres som påtrekk med stål- eller trebrett, pusstykkelse 3-mm. Mørtelen tilfredsstiller kravet til tørrmørtel i NS312 kl. Byggevarer - mur, sement, leca, hey`di, heydi, primer, mørtel, overflatebehandling, slemming, tørrmørtel, stormuring, dekorpuss, baderom, støping, gulvstøping, .

Hey'di Småmuring er en sementbasert, hurtigherdende tørrmørtel som er ypperlig egnet til alle typer mindre mur-, puss- og reparasjonsarbeider på mur og . Før du slemmer, må du fylle fuger og sår med mørtel. Bruk helst fabrikkfremstilt slemmemørtel som blandes ut i mørteldunk med drill og visp. Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk. Mørtelen tilfredsstiller kravet til tørrmørtel i NS-EN 998-2. HEY'DI ILDFAST MØRTEL Tørrmørtel til innmuring av røykrør m. Weber Ber en tørrmørtel som kun skal blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel for støping, muring og reparasjoner.


Her forteller Heidi om hvordan inne temperaturen påvirker henne. På grunn av en større forståelse for betydningen av å renovere eldre.

Dette er mørtler som er utviklet som allround-mørtler for både mur- og . Mørtelen tilfredsstiller kravet til tørrmørtel i NS-EN 998- NS-EN 998-2. Og fins det en mørtel som man ikke trenger å vente flere dager for å herde før man. Jeg støpte det fleksible røykrør som var med rett inn i pipa med Heidi mørtel . Kan Hey'di Støp Bbrukes til å støpe badgulv oppå armeringsnett og varmekabler og brukes til å lage fall med?


Hey'di KZ kastes eller kostes på veggen i et 1-mm sjikt. Weber Mørtel Finpuss kg Koster 1per pakke på Maxbo Til pussing der man ønsker en finkornet overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.