torsdag 24. september 2015

Espe kjøkken

Ilag med sittegrupper, trebollar og fat, utgjorde dette levebrødet dei første åra. Med skreddarsydde produkt, unikt handverk og . Vil du ha lyst eller mørkt kjøkken ? Moderne eller tradisjonelt ? Valmuligheitene er mange, og med vår kompetanse skal vi klare å lage det du ønskjer. Det kan løne seg å bruke tid på å skaffe seg inspirasjon.

Inspirasjon får du her, andre stader kan bl. Her vises ett eksempel på kundetilpasset kjøkken. Dører og skuffer går inn i skrogene slik att en får en slett fasade og pen innraming. Dette kjøkkenet er malt heltre furu, med granitt benkeplate.


Stein plate i lys Støren granitt. Black Galaxy steinplate. Espen Dekor malt hvit og patinert. Benytt vår facebook-side til å hente informasjon og inspirasjon.


Nordfjordkjøkkenet skreddarsyr kjøkken frå grunnen av på eigen fabrikk.

Sjølv med fleire datastyrte bearbeidingsmaskiner foregår mange av operasjonane på gamle maskiner etter gamle handverkstradisjonar. Det vi driv med er industrielt handverk og ikkje to kjøkken er like. Søkeord kan fra annonsøren inneholde . I tillegg til Rovere har de Elix, Selco med innmater, og Stream kantlister og mye mer.


De er veldig flinke og selvhjulpne og kan betjene sine maskiner i tillegg til å lage flotte kjøkken og innredning. Dobbeltseng(er) (plass(er)). Enkeltsenge(er) (plass(er)).


Sovesofa, madrass eller lign. Furu kjøkken fra Espe trevare, komfyr og kjøleskap fra FINN. Vi lagar alle våre produkt sjølve, utan bruk av underleverandørar. Bjarne Espe Trevarefabrikk.


Vi har topp moderne maskinpark. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Det er registrert et nettsted for selskapet. Selskapets er registrert i bransjen Produksjon av kjøkkenmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.