torsdag 17. september 2015

Damixa takdusj

Takdusj med termostat og hånddusj. Justerbar lengde på stang. Sorte detaljer på takdusj og termostat. Termostat med ecosave og skoldesperre. Passer perfekt til det .

Komplett sett med termostatbatteri, takdusj og hånddusj. En takdusj er en luksuriøs detalj i innredningen. Enten du velger takdusj for innbygning der hele eller deler av installasjonen er skjult i veggen, eller en dusj som . Nå får familien et nytt tilskudd med en minimalistisk takdusj. Pine komplett takdusj med rektangulært takdusjhode.


Hånddusj med tre innstillinger som skiftes ved hjelp av trykknapp på dusjhodet. Ekstra stor takdusj 3mm.

Tube hånddusj i metall. Merkur termostatkran for dusj med eco-save og skoldesperre. Fint design og god takdusj. Den hadde en liten lekkasje . Damixa dusjsett er noe jeg ser på.


BENYTT DEG AV EN GOD DEAL-SPAR PENGER! Andre spesielle kjennetegn er at dusjhodet . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Tradition komplett takdusj.


Elegant takdusj med skyvehendler for innstilling av varme og styrke. Denne takdusjen har ett pent . Detaljer i sort og krom. Håndusj og takdusj kan benyttes samtidig.


Dusjstangen er kappbar nede. Få inspirasjon og se flere produkter. Bla i vår flotte varekatalog.

Kundeservice: Hvorfor velge Rørkjøp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.