torsdag 24. september 2015

Brent kledning

Brent eller karbonisert tre, er en gammel måte å hindre soppvekst på - i Japan kjent under navnene Shou Sugi Ban eller Yakisugi. Brent eller karbonisert tre, er en gammel måte å hindre soppvekst på. I Norge har den vært benyttet til gjerdestolper og i pæler til kaianlegg.

I Japan har brent tre vært benyttet til kledning i århundrer, kjent. Ole Svenneby mener brent kledning ikke egner seg for hus og hytter der det . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Nyere trefasade råtner Ubehandlet kledning – et . Kan leveres med forskjellige brenningsgrad. Vi skal på hyttemessa på Hellerud første helga etter påske. KARBONISERT, FORKULLET, BRENT TRE SHOU SUGI BAN,. Han forteller at metoden med brent tre som kledning på hus har vært brukt Japan i 3- 4år.


Der fant de ut at brent treverk på husene . Brent Kledning - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Har vært å brent ei gangbru i Rindal i dag,blir spennende å følge dette prosjektet. Sveinung Kosberg produserer så mye brent kledning han klarer og .

Hvilken type tre velger du i kledningen din? Det blir ikke forkullet og brent, men eldes omtrent 2år på en dag. Brent kledning er en gammel metode, mest kjent fra Japan.


Når kledningen blir brent, brenner alle næringsstoffer opp og et sterilt sotlag blir . Brent kledning og fantastisk utsikt – et hus som skiller seg ut -adressa. Brent eller karbonisert tre, er en gammel måte å hindre soppvekst på – i Japan kjent under navnene Shou Sugi Ban eller Yakisugi. Utvendig er det benyttet brent kledning av gran, produsert lokalt av. Vi har også mulighet for å kopiere gamle kledningsprofiler. En av våre spesialiteter er brenning av kledning.


Brent kledning er vedlikeholdsfritt og råtebestandig. Brent kledning og fantastisk utsikt – et hus som skiller seg ut. Artikkelen er hentet fra Bergens Tidende. De fleste trehus på innlandet har stående kledning, mens liggende kledning har tradisjonelt vært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.