onsdag 26. august 2015

Utedusj hytte

Det hadde vært deilig med en dusj, men det er vel litt bakvendt å gå inn. Det er bygget et gjerde rundt plattingen for å skjerme for vind og hindre innsyn. Vi har montert et blandebatteri ute som gir oss både varmt og kaldt vann.

Men jeg drømmer fortsatt om en utedusj, i alle fall på hytta. Dette er en dusjløsning for deg som ønsker dusj, men ikke har plass til dusjkabinett. Fritidsdusjen kan settes opp hvor som helst.


Ved hjelp av produktene på denne siden kan man få vann i springen og dusj på hytta selv uten innlagt vann.

Vannet har du jo, enten i form av brønnvann, . Ta dusjen ute i det fri og nyt været og utsikten! Med en utedusj kan man nyte av avkjølende vann på solvarme dager, uten å måtte gjøre store . På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri. Her guider vi deg til hvilke alternativer du har hvis du vil ha utedusj . Og til slikt bruk finnes et uttall løsninger som lover deg ikke bare dusj, men også dusj i varmt vann.


For Hus, Hytte, Leilighet, Yrkesbygg, Ind. Uten innlagt vann eller strøm på hytta kan du ved å montere opp et vannsystem ta en varm dusj og enkelt tappe . Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Alt du trenger til den vann- og strømløse hytta. Med Hyttebua sin hyttedusj kan man få seg en ordentlig god og varm dusj etter en skitur eller . Har du vann til hytteveggen kan det kanskje friste med en utedusj. På hytter uten innlagt vann kan du sette opp et dusjkabinett med vanntank . Den skal ikke stå inntill hytta, men som en eget separat lite utehus på en måte. Jeg planlegger dusjløsning på hytta hvor vannforsyning er ferdigblandet varmtvann i beholder.


V trykkpumpe vil sørge for vann til dusj. Jeg er på jakt etter utedusj til sommerhuset. Hytte— og campingbutikker har lenge budt på smarte arrangementer du henger opp i nærmeste tre, som en slags lianevariant av baljevasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.