mandag 31. august 2015

Toppbord til rekkverk

Ferdig grunnet og hvitmalt altantopp i kvistfri fingerskjøtt furu. Trykkimpregnert altanrekke i furu. Benyttes på toppen av rekkverket på terrassen. Produsent Moelven Wood AS. Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen.


Hvordan gjærer man et toppbord i hjørnene.

Bordet skal ligge på topp av rekkverket på bildet. Må få malt rekkverket på verandaen snart, men min store skrekk er at malinga skal flasse av. Hos MAXBO finner du altanrekke.


Både med grunning og ferdigmalte toppbord. Kjøp på nett eller i butikk. Altenrekker benyttes i hovedsak som toppbord på rekkverk til terrasser og leveres i ulike profiler, hvor det mest vanlige er rund og flat. Buet toppbord for rekkverk.


CU impregnert altanrekke Kl 1. Topprekker benyttes hovedsakelig som toppbord på rekkverk til terrasser.

Impregneringen forlenger levetiden. Her er vårt beste tips til hvordan du bør behandle rekkverk , vannbord og vindskier . Jeg har noen gjerder med trykkimpregnerte toppbord som er glatte og høvlet. Den runde har en kontinuerlig . Flat er buet i kanten, men buet er en kontinuerlig bue. Vi tilbyr altanrekker med avrundet topp og mer flate toppbord. Altanrekke benyttes oftes som toppbord på rekkverk til terrasser.


God kvalitet og trykkimpregnert . FURU 34X1ALTANREKKE RUND CU-IMPREGNERT. Borettslag i Sarpsborg bestående av stk. Bygde på huset og måtte derfor fjerne et rekkverk , fint i mange år til.


Malte trapper og rekkverk på terrassen eller i hagen har en lei tendens til å sprekke og flasse fortere enn forventet. Dette er konstruksjoner som . Hvitmalt toppbord for rekkverk til terrasse. Treet er ferdig tørket, grunnet og malt, noe som reduserer sprekkdannelse og forhindrer flassing av maling betraktelig.


Over prosent av de spurte bygger også rekkverk , levegg, sittegrupper, og urtekasser på egen hånd. Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.