mandag 24. august 2015

Skjerme innsyn terrasse

Vi gjør om på terrassen vår og ønsker å skjerme bedre mot innsyn fra naboer og forbipasserende. Foreldreportalen › FPForum › Hjem og utstyrBufretLignende25. Vurderer å utvide terrassen min, men hvis jeg gjør det så sitter jeg plutselig på utstilling for de som går på .

Skal leveggen skjerme mot innsyn, bør den være 2–m høy, avhengig av terrenget og hva den skal. En levegg er en tett skjerm som skal hindre innsyn, støy og vind. Utvid brukstiden på terrassen med vindskjerm Levegg.


Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær.

De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind . Behovet for å skjerme mot innsyn kan være stort både på balkonger og terrasser. En terrasse på bakkeplan vil normalt være mer skjermet (eller enklere å skjerme for) både innsyn og vind - men samtidig ofte havne lettere i . Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Du kan også bruke folien som skjerming mot noe du ikke ønsker å se utenfor vinduet ditt, som f. Markiser er en mye brukt måte å skjerme terasse og veranda på mot vær, sol og innsyn. Disse får du i en stort utvalg farger og mønstre, og .

Med en levegg, kan du både skjerme deg for vind og innsyn. Her er de beste tipsene om du vil gjøre terrassen din mer vær-proof, slik at. Jeg skal ha noen planter som skal skjerme for innsyn på terrassen vår, skal dekke 2-3- meters bredde. Trenger forslag til alternativer for å skjerme mot innsyn på terrasse.


Disse sidene er under konstruksjon og vil bli gjort tilgjengelig i begynnelsen av 2013. LITT OM GLASSREKKVERK TIL TERRASSE -ALTAN -TRAPP. Levegg kan monteres både på terrasser og balkonger.


En levegg gir skjerming mot både innsyn, vind og sol. Levegg er et unikt produkt med mange muligheter. Det var kanskje loddrett skjerming for innsyn, og ikke sol du trengte?


Jeg bor i blokk og har en terrasse hvor jeg ønsker mindre innsyn fra naboer. På naboblokka har en av naboene en type akryl/glassvegg som . På bakkeplan, verandaer og terrasser er det da fort gjort for unger å løpe inn i. Skal du sitte bak en PC-skjerm på innsiden, eller er plaget med innsyn – ja da .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.