torsdag 20. august 2015

Oljet eikegulv

Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling man bør velge på parketten og mange vegrer seg for å velge oljet gulv p. Mange foretrekker oljete gulv for den varme overflaten, og det er enkelt å reparere skader. Men det kan være både tid- og arbeidskrevende å . Praktiske gulv tregulv parkett interiør. Slik behandler du oljet parkett.

Hardvoksoljen kan brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork. Et vedlikeholdsstrøk påføres ved behov, avhengig av bruk og slitasje. For regelmessig vedlikehold av fargebehandlet oljet gulv anvendes BOEN Oil Freshen Up . Overflaten på et oljet gulv oppleves som naturlig tre fordi oljen trekker seg ned i porene i treet framfor å danne en hinne på overflaten.


Det er et par uker siden gulvet på min nyoppussete peisestue ble oljet , og det er fortsatt så klebrig at man ikke kan gå der. Når treet ikke lenger er helt mettet med olje, vil det begynne å samle opp smuss. Et oljet gulv vil sakte tørke ut. Du vil snart oppleve at det blir .

Hvordan vedlikeholde et oljet gulv. Unsubscribe from GULVDEAL? Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en gråhvit fargetone. I denne fargekategorien finnes det både . Det er enkelt å reparere skader, men gulvet krever gjentagende oljebehandling for å bli slitesterkt.


FOTO: Carl Martin Nordby FORNØYD: Anette Karlsen var lei av den gule tonen i parketten hennes. I november ble eikegulvet slipt og oljet slik . For gulv i hjemmemiljø med lite trafikk skal denne prosessen gjøres . Hei, Noen som har oljet heltregulv? Vi har nettopp fått oss det. Har hørt at det skal brukes lite vann og helst tørrmopp. Gulvet er nokså skittent e. Eikegulvet er tørst og suger grådig til seg.


For tregulv som har vært oljet tidligere består forarbeidet av en real vask. Oljen beskytter treverket. BOEN gulv, enten behandlet med lakk eller olje, har en overflate som beskytter gulvet mot skader.

Over tid bør denne overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.