torsdag 27. august 2015

Norvann renseanlegg

Mangel på, eller for sjelden, rensing kan føre til at rensemediet blir skadd. Våre produkter spenner fra små drikkevannsfilter til hytta, til større renseanlegg beregnet for bolighus, forretningsbygg, skoler, hoteller, vannverk, restauranter og . Renseanlegget består av filtertanken (med ionebyttermasse), en salt-tank (for salttabletter) og filterautomatikken.

Anlegget leveres komplett med anslutning . Renseanlegget består aven lufrinjektor og et dybdefilter. Når vannet pumpes gjennom luftinjektoren oppstår det et trykkfall over denne og luft suges inn. Vårt utvalg spenner seg fra enkle filter som gir drikkevann til kjøkkenbenken, til helautomatiske og driftssikre renseanlegg for større vannmengder. Norvann Hyttefilter er et frittstående filter for rensing av drikkevann på steder der det ikke er innlagt vann. Vi er behjelpelige med å fremskaffe reservedeler, filterpatroner, UV-lamper og filtermedier til de fleste typer renseanlegg som er i bruk i dag.


Dette ble satt opp på en hytte i 20å ble tatt ut for ca et år siden å står nå bare å støver ned. UV Lampe må byttes da anlegget har vært i bruk i år - Pris ny UV Lampe er kr 130- inkl. UV MAX RENSEANLEGG KOMPLETT NORVANN ISH 12E-D4/2.


Norvann AS ble etablert i 200 og har filterløsninger for rensing av vann som spesialfelt. John Volden og Kai Svendsen står bak Norvann AS, . Trenger du renseanlegg til ditt vanninntak? Vi tilbyr flere forskjellige pakker på UV rensing.

Norvann UV max passer til familier, denne koster kr 14. Renseanlegg - renseanlegg, drenering, avløp, graving, gravemaskin, avløpsrensing, sluk, anlegg, kantstein, planering,. Foran renseanlegget er det viktig å sette inn et patronfilter som forfilter.


Effektiv rensing av vann som inneholder jern, mangan,. Miljøvennlig uten kjemisk tilsetting Rensing med Norvann UVMax IHS12E-D4/er en trygg, naturlig prosess som ikke tilfører kjemikalier, og ikke gir smak eller . Norvann, i Lier utenfor Drammen, blir ny forhandler for Judo silfilter på det norske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.