tirsdag 4. august 2015

Lage trapp inne

Du kan fint lage en trapp selv, som er fullt på høyde med de ferdige byggesettene fra trappeprodusentene. En lekker trapp gir hjemmet ditt et skikkelig løft. Vi viser hvordan du bygger, pusser opp eller fornyer trappen din.

Men hvordan får vi gjort det, når trappen må brukes hele tiden? Vi skal lage en hems over soverommet til barna, og vil ha en sikker trapp/stige, som ikke . Vi designer trappeløsninger i samarbeid med deg, enten du er privatperson, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller byggherre. Pusse opp trapp, bygge inn trapp, lage garderoberom. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Jeg leste en blogg, vet ikke om det var her, lenge siden. Om en kar som hadde bygget sin egen trapp i huset. Hvordan skal jeg regne ut vinkel på trappa, hvor mange trinn osv.


Normal trinnhøyde inne ca 18cm gir inntrinn på ca 26cm.

For at trappen skal bli best mulig å gå i, bør summen av opptrinn og inntrinn være mellom og cm. Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. Her er to mann i fast jobb med å lage trapper, dører, skranker–og andre. Børre Nilssen inne og snekrer nye trapper. Basert på dine behov og ønsker kan vi måle, designe, produsere og montere trapper for deg.


Eller vi kan bare lage trappen og levere den monteringsklar basert . Vi har besøkt en god kunde av oss, de har valgt minimalistisk trapp og. Nå er tiden inne til å dykke ned i trappenes ulike tidsepoker, og vi . Kanskje det er flere som har planer om å bygge trapp ,så derfor. Gjør det selv – og spar over 00- Glem alt om dyre byggesett og en håndverker. Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp,.


Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen! Ikke regn med at noe er rett, så mål både oppe og nede, inne og ute, for å . En innendørs rett trapp bør ha en bredde på cm, har trappen en vinkel eller. For utendørs trapper i Norge, bør man tenke på å lage trinnene med et lite fall .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.