onsdag 19. august 2015

Glass til vinterhage

Glasco er markedsledende innen vinterhager og glassmestertjenester. Med over års erfaring har Glasco ekspertisen for å levere den perfekte vinterhagen . Mange av våre konkurrenters vinterhager bruker plast for å komme ned i pris.

Plast er langt billigere enn glass og det har sine . Det bør avklares hvilket bruksområde man tenker seg sitt nye uterom. Er målet med vinterhagen å ha den til 8 . Velger du vinterhage og helårssesong kosterdette litt mer.

Over års erfaring med vinterhager - Grønt Fokus er en seriøs og ledende leverandør av vinterhage og hagestue. Willab Gardens skyve- og foldepartier for vinterhage har meget høy kvalitet. Glass med høy isolasjonsevne, profilsystem med brutte kuldebroer og en . Våre produkter er produsert i Sverige og holder meget høy kvalitet, og vårt sortiment innbefatter alt fra enkle glass, til herdede isolerglass med forskjellige . Med glassfasader fra Sparevinduer har du fleksibiliteten til å bygge den utestue/hagestu, hagerom eller vinterhage, du drømmer om.


Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.

Leveres i alternative glass, mm herdet glass U-verdi mm herdet. Antrasitt grå (1) Grå (18) Hvit (19) Rød (18) Sort (1) vinrød (1). Her finner du informasjon om glassveranda og vinterhage eller lysthus. Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben. Skyvedørsystemer og glass i tak og vegger gir stor fleksibilitet og enestående beskyttelse mot vær og vind.


Løsningene er nøye gjennomtenkte og er godt . Med et utvalg av skyvedører i fra felt på spor til felt på spor har vi løsninger for ethvert behov. Vi har ingen standardmål men produserer dørene på det . Hva bør du tenke på når du bygger hagestue eller vinterhage? Bruken avgjør hvilken type glass du bør satse på. Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Er du ute etter et utbygg i glass som er fullisolert der profiler og glass har en u verdi ned . Fullisolert vinterhage beregnet for det Norske klimaet.


Vi leverer og monterer vinterhager fra Veranda. Veranda Vinterhager og hagestuer er norskprodusert i Bergen tilpasset norske forhol og produseres etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.