tirsdag 4. august 2015

Fargevalg kjøkken

Kjøkkenet har blitt det nye hovedrommet hos mange. Her skal man bli inspirert til å lage de lekreste retter, mens andre ganger skal man nyte . Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Jeg er veldig glad i gråtoner, men etter å ha malt . Bomull og 10Egghvit er IKKE en og samme farge selv om ncs.


FARGE PÅ KJØKKEN: Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på kjøkkenet føre til fordøyelsesvansker. Hvitt gir oss generelt veldig lite, mens .

Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Copper Orange er årets farge hos Nordsjö.


Den er nydelig i kombinasjon med lys rosa, nøytrale sandtoner, klargult, klar hvit, tre og kobber. Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å. Våg å gå litt utenfor din egen komfortsone når det kommer til fargevalg. Natur er en viktig tren og på kjøkkenet sees det blant annet på materialvalget. Fargevalget til det nye kjøkkenet er viktig, fordi du formodentlig kommer til å se på fargen en del år.


Sigdal er en av de kjøkkenprodusentene som kan tilby flest muligheter for malte og beisede kjøkken, og har ulike farger i sin fargepalett.

I mange år har hvitt, grått og svart vært toneangivende i skandinaviske hjem, men nå er farger på vei tilbake inn i hjemmet, og kjøkkenet. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått? Skal du har grått kjøkken, hvitt kjøkken, svart kjøkken, eller kanskje rødt kjøkken? Det her med gråtoner mot gultoner er det mange som er usikre på.


Da er det duket for litt om fargevalg og den røde tråden, og jeg har plukket. Flisene går i samme farge som på kjøkkenet og interiøret er holdt i . Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens. Fargevalg og de riktige materialene skal være med på å skape rom det er lett å . Tilslutt bestemmte jeg meg for å få inn litt farge på kjøkkenet! Maling kan være med på å forandre et rom på 1-2-3!


Allmo Grå er en romantisk modell i dus farge. Plan Hvit - et enkelt kjøkken uten å gi avkall på kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.