fredag 21. august 2015

Betongklosser

Velde leverer betongklosser i massiv betong som bygges til robuste vegger med mange bruksområder. Klossene holdes på plass av sin egen vekt og bygges . Betong klosser med instøpte løfte fester og spor for og løfte med truck.

HxLxB 4x 10x 3mm, grå med mm hull. Flere betongklosser falt ned fra fasaden foran inngangspartiet til Kaffebrenneriet i 7. Minnesmerket over Europas myrdete jøder består av 7betongklosser med hellingsgrad mellom 5° og 2°. Betongklossene er oppstilt i parallelle rekker, .

Det er enkelt, det går fort, du kan prøve deg fram og du kan rive ned og bygge nytt – og du kan gjøre det akkurat så . Nå har det seg sånn at jeg plutselig har sanka med meg 2km på mølla i løpet av to uker (det skal jeg komme tilbake til). Betongklosser til påkjøringsbeskyttelse og robust mobil avsperring i støpt betong. Bilen kjørte av veien og rett i betongklosser som skal hindre trafikken ved en parkeringsplass. En NRK-tisper melder om vanskelig fremkommelighet for biler på Fanafjellet i Bergen. Betongklossene de har brukt for å sikre etter raset som . Trykk for å vise flere1Ingen flere treff . Tesla-biler får titanskjold som smadrer betongklosser.


Kommentarer (80); Bjørn Tore Boquist; 31. Har informert om dette før, men gjør det igjen. Det gjelder bruk av betongklosser til sperring av gangbaner i na' byen.


Utstillingen Vi lever på en stjerne er på sitt beste når den våger å utfordre våre forestillinger om oss selv. Hanne Friis' skulptur Nyanser i blått og . En tysk kvinne mistet livet da en bil med en familie ble truffet av en betongkloss som ble kastet ned på en motorvei i Danmark. To bilister kjørte i samme betongkloss i løpet av to timer.


I Danmark ble en person drept og en annen alvorlig skadd etter at en betongkloss ble kastet på en bil på motorveien på Fyn i morgentimene. Nødetatene rykket ut like over midnatt natt til lørdag etter at en båt med tre personer ombord kjørte inn i en betongkloss ved Lunde sluse. Triaden var kallenavnet på de tre identiske betongklossene som var omkranset av Säbytorgsvägen og Söderbyvägen. Veiene snodde seg og krysset hverandre, . Tre digre betongklosser sperret den ene av de to utkjørslene inn til huset til Einar Lundgreen Hansen da han våknet mandag morgen.


STOPPER SNARVEI: Tromsø kommune bruker disse betongklossene for å stoppe taxisjåfører fra å ta snarveien over Strandtorget. Består av betongkloss (Art: 102074) og kile (Art: 102019), C45/55. Flere av betongklossene på bildene ser ut som typiske bardunfester for antennemaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.