torsdag 23. juli 2015

Trelim test

Eg synest det ofte er enklare å lime tre med Tec-enn trelim. Aktuelt gjeld det møblar og skap innandørs. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan fikse med lim.

Hovedproblemet er å orientere seg i det enorme utvalget av limprodukter. Hvis det trengs tykkere lim, kan fortykningspulver tilsettes. Med riktig lim og teknikk kan du lime ALT.


Lim kan brukes på nesten alle materialer og under ganske ekstreme forhold. Det betyr også at det er mange typer å velge mellom. Et vannfast, utrolig sterkt lim til tre med høyt fuktinnhol samt tre mot metal. Ekstra sterkt lim til tøffere liming av tre, innendørs.


Med vårt trelim kan du enkelt lime sammen ulike trestykker. Er det å anbefale å bruke polyuretanlim eller vanlig trelim? Etter en MDF test i kjelleren fant jeg ut at vanlig trelim sitter bedre på ikke porøs . Bostik Trelim 7er et spesiallim på polyvinylacetatbasis.


Oppfyller kravene til fuktbestandighetsklasse Dtestet etter DIN EN . Var litt sent ute og måtte til Clas O på Oslo City for å kjøpe lim rett før stengetid.

En artig test er å lage ett par testvinger, der du på den ene vingen limer alt med . Forsøk gjerne å lage slim flere ganger og test ut ulike typer tannkrem og lim. Det er også mulig å teste ut ulike lag- ringsforhold for slimet. Limet er også testet og inndelt etter STB-kode (finns på de fleste tapeter som anbefaling av hvilket type lim man skal bruke), slik at du enkelt finner det beste . I henhold til EU/EØS 1907/20(REACH) og norske regler. Har ikke testet selv, men kompisen min er helt tech-7-fan, om det går an. SMP kan mye, er en perfekt lim for båt og mange andre oppgaver.


Testet for brannmotstand og klassifisert ifølge EN 13501-2. UHU tre lim ekspress er et sterkt og hurtigtørkende lim for ulike treartikler. Spray lim - perfekt for fiksering av glitter og sand. Velegnet på papp, papir, plastikk, isopor, tekstil, etc.


Overflaten som skal limes/fikseres må være rene og fri for . Tecer svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc. TECer svært universell og erstatter monteringslim, trelim,. Et sterkt vannbasert monteringslim for innendørsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.