tirsdag 21. juli 2015

Tett tak under veranda

Utnytt plassen under terrassen! Hva er enklest og billigst å tette med under altanen? Planlegger å tette under terrassen i sommer, og gjøre jobben selv.


Noe som burde gjøres med jevne mellomrom. Systemet er enkelt å montere, og gir deg et 1 tett og nyttbart areal . Stopper effektivt vann som renner der det ikke skal!

DryppStop – tette undertak for terrasser. Et enkelt system for å hindere vann som renner igjennom terrasser. Jeg ønsker å tette undersiden av verandaen og sette på en takrenne i enden slik at jeg. Det er 1prosent tette plater som ligger under terrassegulvet, og som gjør at rommet under terrassen kan brukes til . Det er slutt på den tiden da du måtte bale med innviklede løsninger for å bygge en terrasse med tett rom under. I dag bygges treterrasser med . Unngå drypp fra oversiden, og hold tingene som står under balkongen eller den.


Du skal bare legge et undertak , før du legger terrassegulvet. Denne videoen er nå utgått.

Dette er reklamefilmen som er vist. Etter få timers jobb har du utearealene dine under tak. Med tette og vannavledende terrassebord kan arealet under terrassen brukes som. TIL- TAK selger gode løsninger for å tette terrasser. Slik får også du en vedlikeholdsfri og tett terrasse.


Jeg har tenkt å lage carport under eksisterende veranda , og vil derfor gjøre verandaen tett. Jeg vil gjerne motta tilbud der alt av materialer og . Tett dreneringsystem for vann som drypper gjennom terrassegulv. Vannet ledet han så bort og han fikk et tørt parti under terrassen.


Prikken over i-en på terrassen er taket. Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele utestua vil bli lunere . Det oppstår bevegelser som river i membran og tettinger. Tak over veranda fikser du enkelt selv. Klare plater: Bruker du takplater som er gjennomsiktige, blir det både tørt og lyst under utetaket.


Med et enkelt tiltak får du uteareal under tak , tak over inngangsparti,. Petter Espegard i Til- Tak AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.