tirsdag 28. juli 2015

Terrassetak glass

Zanda Protector, Rustikk, Antikk, Granitt, H-pannen, Minster, Dantegl, Nortegl, Hollander, KDN. Zanda takstein har fleksibel lekteavstan og er godkjent lagt på tak ned til 15. Vi har dessuten detaljerte leggeanvisninger.

Norges sterkeste og mest solgte takstein. Vår mest eksklusive taktegl som har vært på . Uansett før du igangsetter takarbeid studer og les grundig leggeanvisningen for den platen. Så dersom du ønsker å utføre takarbeid med takstein MÅ du sørge for å få.

De mest solgte betongtaksteinenene er Zanda, Skarpnes som begge er . Lekteavstand 310-3mm (se leggeanvisning) Selges HBO 150-. Zanda Protector takstein 20m(52pak) (2stk). F=dekker metallplater, glassert takstein og folie uten preg ing.


F=dekker betongtakstein med eller uten o. Fleksible glasstak til terrassen gir mange muligheter. I samarbeid med vår leverandør Weinor, har vi tenkt på det meste . Hagestue i glass gjør terrassen til et flott uterom hele året. Alle terrassetak, hagestuer og fleksible tak leveres med tilleggsutstyr som integrert lys, .

Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass; Vanntett skjøting uten silikon eller tetningslister; Stor styrke for snø- og vindbelastninger; Solid takplate med . Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning, som leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem (anodisert aluminium). Terrassetak med glass En slank og elegant løsning, i Fagerstrand. Overbygg aluminium Flott terrasse løsning med glasskyvedører. Vår leverandør Weinor, har mer enn års erfaring på dette området og leverer til de fleste land i Europa. Alle terrassetak, hagestuer og fleksible tak kan leveres . Et tett tak beregnes og konstrueres som ethvert annet tak.


Det eneste du trenger å tenke på er hvilket type glass du vil ha på i uterom og terrassetak. Da er det lurt å tenke på hvilken årstid du vil bruke din hagestue mest. Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon.


Glasstak for permanent utestue eller terrassetak som du åpner og lukker etter behov. De fleste løsninger kan kombineres med skyvedører i glass, motoriserte . Terrassetak i høy kvalitet som selges i størrelsen x 3m, x 3m og x 3m. Vi ønsker oss pergola (overbygg m/glasstak) på terrassen vår på nyhuset.


Stadig flere får øynene opp for vedlikeholdsfrie produkter i glass og aluminium, der bare fantasien setter grenser for utformingen. Plastmo AS: Sunglaze og TwinLite Terrassetak. Platene er produsert i polykarbonat som er et svært sterkt plastmateriale og er et godt alternativ til glass.


It consists of a Terrazza patio roof which can be closed with all-glass elements to form an uninsulated conservatory. The many flexible and fixed-glazed side . Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass; Vanntett skjøting uten silikon eller tetningslister; Stor styrke for snø- og vindbelastninger; .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.