torsdag 2. juli 2015

Røros vinduer og dører

Røros Vinduer leveres i et utall utførelser og varianter. Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig, finner du de rette . Bufret Lignende Røros Paneldører bygges opp av ramtre i kvistfri furu, med panel på utsiden. Du kan velge mellom ulike typer panel.


Innsiden har glatte fyllinger som standar . Original er koblede vinduer med ekte gjennomgående tresprosser, mens Isolervinduer er et bredt sortiment av vinduer med 2- eller 3-lags glass med ulike.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vakuum- impregnert furu . Et isolervindu med eller 3- lags glass med ulike utenpåliggende sprosseløsninger. Kan kombineres med et utall hengsleløsninger og glassvalg.


Røros, eller Bergstaden - navnet vekker assosiasjoner om kobber- gruver, slit og stolte gamle hus. Bedriften er et helheid datterselskap av Isola as, og tilbyr i dag et bredt . Røros vinduer og dører AS fra , Trøndelag. Dører og vinduer - Produksjon.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Vår tekniske leder har gått over i . Røros paneldører bygges opp av ramtre i kvistfri furu, med panel på utsiden, og glatte fyllinger på innsiden. RØROS VINDUER OG DØRER AS. Leveres malt i ønsket NCS-farge.


Lagerførte vinduer og dører : Røros bruk har ett utvalg av vinduer og dører lagerført. Dette er de mest solgte variantene i vårt sortiment. Når du kjøper vinduer og dører fra Røros , får du mer enn hundre års kunnskap og erfaring med på kjøpet.


Vi er stolte over å være den eldste industribedriften på . Samarbei kunnskap, robuste produksjonsprosesser og kundeverdi er hovedmomentene når ” Røros -modellen” presenteres. Mandag og tirsdag denne uka ble . Board Chairman: Bj›rnar Gulliksen. General Manager: Tor L›mo-Hansen. Slik blir kvaliteten vår jevnt høy . Meld deg på vårt nyhetsbrev . Det er også her Røros.


Virksomhetstype, Hovedkontor. Vår virksomhet er satt opp for industriell fremstilling av kvalitetsprodukter i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.