onsdag 29. juli 2015

Proff parkett

Parkett - Proff Parkett leverer og monterer vakre og varige tregulv, til privat og bedriftsmarkedet i hele Norge. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kristiansand S, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Tilbudet gjelder ved kjøp av parkett hos Poff Parkett. Hvor: Proff Parkett, Vestre Strandgate 13. Vestre strandgate Kristiansand 418141Din leverandør av vakre og varige tregulv.


Adresse, Vestre Strandgate 1 46Kristiansand S. Proff Parkett ble etablert i 20og har i dag ansatte fordelt på salg og produksjon, en gjeng vi er stolte av å sende ut på oppdrag hos våre . Steder hvor Proff Parkett har avdelinger.

Adecco søker nå etter Butikksjef for Proff Parkett AS. Butikksjef vil være salgs -og budsjettansvarlig for butikk og privatmarkedet. Hyttemessen Hyttemessen as, Postboks 1656 . Artiflex Stadium Arenaflex Logic Byggehøyde - 131mm, opptil 1500m2. Proff Parkett tilbyr et av markedets største utvalg av ulike typer tregulv og tilbehør.


Våre ansatte har drevet med gulvlegging siden 20og salg av parkett siden . Informasjon om Proff Parkett AS sine regnskap. Kjøp kredittinfo online Revisors anmerkninger Kontantstrøm EK Risiko Regnskap. Proff Parkett i Kristiansand S, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra . Bedriften Proff Parkett AS i Kristiansand S i Kristiansand kommune driver innen bransjen bygg. Praktisk og kraftig parkett og laminatkutter som er enkel i bruk.


Utskiftbart blad kutter både rette kutt og 45° vinkler uten behov for strømtilkobling . Proff Parkett sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 20med et registrert årsresultat på NOK 50og et resultat før skatt på . De er lidenskapelig opptatt av gulv, og har en kompetanse og profesjonalitet som står i stil. Proff Parkett i Kristiansand er ikke bare en flott . Se Ole Proff Parkett Grønvolds professionelle profil på LInkedIn. LinkedIn er verdens største forretningsnettverk, og hjelper fagpersoner slik som Ole Proff Parkett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.