fredag 24. juli 2015

Ottaskifer rust

En vakker skifer med et uniks spill og struktur. I mange formater i sort og rust til bruk ute og inne. De ulike nyansene i overflaten skapes av glimmer og hornblende.


Disse mineralene gir overflaten et eksklusivt og tredimensjonalt uttrykk. Overfl aten leveres i natur, slipt, polert og børstet.

Dette skyldes at små mengder av magnekitt og svovel, som har blitt kapslet inn i glimmer, dette har så blitt utsatt for millioner av år med is, vann og bevegelser. Når skifteren er bearbeidet vil den normalt ikke ruste . Overflate: naturplan, slipt C20 polert C6og børstet. Kanter: natur, saget, slipt og klippet. Hvor lang tid denne prosessen vil ta, avhenger av miljøet og av variasjoner i . Otta Rust : farge rust. Det karakteristiske med denne skiferen er at den er av mørk fyllittskifer.


Fargemessig varierer skiferen fra rustrød til svart og den kan også ha en nyansert grå sølvfarge.

Andelen rust farge kan variere både i mengde og i fargenyanser fra lys til mørk. OTTA SKIFER - spesifikasjoner: Saget kant. Natur, børstet eller slipt . Den har ofte krystaller i overflaten og fremstår som eksklusiv. Produksjon: Løvsletten Grafisk Design.


Den er både tidløs og tilpassningsvennlig. Foto: Ludvig Killingberg, Profilm, Søvi dos Santos m. Teknisk informasjon oppdalskifer(ikke tilgjengelig) Teknisk informasjon altaskifer. Offerdalskifer, grå kvartsitt.


Oppdalskifer, lys grå kvartsitt. Altaskifer, grå kvartsitt. Det gir et rikt og spennende fargespill. Flere århundrer gamle tak viser hvor slitesterk denne skiferen er.


Bruddskifer lagt i grus gir et naturlig og varig utseende. Elementpipe kles med Snåsa bruddskifer. Gir et spesielt og særegent utsende. Eksempler på skifertyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.