fredag 3. juli 2015

Jula ryddesag

Svært prisgunstig ryddesag med totaktsmotor, justerbart dobbelthåndtak, dobbeltsele, halvautomatisk trådmating og en delbar aluminiumrigg som letter . Kvalitetsryddesag med totaktsmotor, avvibrert aluminiumrigg, justerbart dobbelthåndtak, halvautomatisk trådmating og en svært komfortabel dobbeltsele. Ergonomisk og brukervennlig ryddesag/trimmer beregnet for gress og småbuskas.

Maskinkroppen er utstyrt med dobbeltsele, justerbart dobbelthåndtak, . Kraftig batteridrevet ryddesag med børsteløs motor, dobbelt trimmerhode, trinnløs turtallsregulering og behagelige gripeflater. Kraftig og ergonomisk ryddesag med dobbeltsele, justerbart dobbelthåndtak, halvautomatisk TapGo-trådmating og en vibrasjonsdempet rigg. Med en kraftig 4-taktsmotor og to hoder som gjør at maskinen både kan fungere som ryddesag og gresstrimmer.

Trimmerhodet trimmer gress og lettere ugress, . Velbalansert gressryddesag med sele og EasyStart! SBC 2JD fra Stiga står for utmerket ytelse kombinert med utrolig manøvrerbarhet. Allsidig maskin som kan brukes som ryddesag, hekksaks, grensag eller gresstrimmer, avhengig av hvilket tilbehør du bruker.


Kraftig, ergonomisk og brukervennlig ryddesag til gress og buskas for deg som skal trimme kraftigere vegetasjon. Jeg er også i markedet for en gresstrimmer/ryddesag. Jeg vurderer å gå til anskaffelse av en ryddesag, og gjorde noen. Svært prisgunstig ryddesag med totaktsmotor, justerbart dobbelthåndtak, dobbeltsele, halvautomatisk trådmating og en delbar aluminiumrigg .

Svært prisgunstig ryddesag med totaktsmotor, justerbart dobbelthåndtak, dobbeltsele, halvautomatisk. The offer can be purchased in Jula at 9NOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.