onsdag 22. juli 2015

Hvor mye tjener en vekter

Hva er de vanligste utdanningene for vektere? Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. Om man har rett til dette og hvor mye det utgjør, er avhengig av hvor man jobber og hvilke.

En vekter i normalt arbeid vil ha en begynnerlønn på ca. Som vekter er hovedoppgaven din å sørge for trygghet, sikkerhet og redusere uønskede hendelser som ulykker og kriminalitet. I 201 har lest noen innlegg i fra 20osv. Lønn: Flyplass vekter på Gardemoeninnlegg2. Lønn i de forskellige vekter selskapeneinnlegg18.


El-tester er ikke mye pes, men temping var litt mer styr. Lønnen du ser der en minimum av hva en vekter tjener. Her finner du statistikk om hvor mye en vekterne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, aldersgrupper . Ifølge tall fra SSB for 20tjener en vekter 340. Dette er villedende om hva en vekter har i lønn.


Kanskje en tanke å si noe om hva slags vekter, og til hvilke tider. Mens landets vektere tjener peanøtter bader sjefene i penger. Samtidig er det full strid om hvor mye vekterne egentlig tjener.

Har fått inntrykk av at vektere ikkje har noko spessielt god lønn. Er det noen andre Securitasvektere her som kan si hvor mye dere får i nattillegg? Jobber i vekterbransjen, riktignok ikke Securitas, og her er nattillegget også 20 . Hadde det kommet fram hva vekterne daglig ble utsatt for,som ikke kommer fram i avisa, ville nok.


En vekter jobber ofte ekstra for å tjene nok til livets opphold. Det er mulig du kan forhandle deg til bedre lønn enn hva normal. Onkel Politi, som uten overtid faktisk ikke tjener noe mer enn en vekter.


Har selv jobbet som vekter i Securitas i mine yngre dager, og det var et helt greit. Er du student, så gir du litt faen i hva du gjør, så lenge du har en jobb som. Han tjener sånn høvelig greit også til å være student, har vel en . Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av butikkansatte organisert. Hva om vår år gamle hjelpearbeider i en frisørsalong skulle forsøke å leve av sine 116.


Denne overenskomst gjelder for vektere som er ansatt i vaktselskaper. VG Nett) Vektere er forbannet på fagforeningen som sendte dem ut i streik. Vi taper mye penger og vet ikke engang hva vi streiker for, sier vekterne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.