torsdag 30. juli 2015

Honda snøfreser pris

Ingen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda i de forskjellige klassene. Ingen kaster snøen lengre, ingen kaster snøen høyere . Snøfresere for ethvert behov . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hondas testvinnende snøfreser har blitt enda bedre!


Honda HSS 9ETS ble kåret til testvinner blant snøfresere i test.

Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Proff serien” Hondas store. Har egentlig lyst på 7eller 9men det blir litt i overkant mtp pris.


På lager: Produktbilde for . Enkelte priser på snøfresere er for gode til å være sanne, og slik er det også. Er kvalitetsnivået tilsvarende prisforskjellen i begge tilfellene? Men på dyrere snøfresere , som Honda sine, brukes hydrostatisk drift, som ikke . I denne snøfresertesten har vi satt et pristak og ikke valgt ut fra klasse.

Imponerende nok kommer Honda sin maskin på andre plass. Moderne snøfresere i den litt høyere prisklassen har gjerne. Tangre hos Honda -importøren Berema er også sterkt kritisk til flommen av . Pakker under kg sendes rimelig pr post og til avtalte priser. Vi har flere modeller utstilt i. Ta kontakt for pris på langtidsleie.


Best i test blir Snow Line 6II fra AL-KO, som er en pålitelig snøfreser med høy ytelse og god funksjonalitet i forhold til prislappen. Den høyeste ytelsen har . Dermed er man kommet opp i relativt høy prisklasse eks Honda HS 760 . Se vårt utvalg SNAPPER snøfresere. Høy kvalitet til liten pris.


De andre to vanligste merkene i Norge er Honda og Yanmar, som begge. BRYTEBOLT PARK PRO SNØFRESER HYDRAULI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.