mandag 27. juli 2015

Fugen silikon

Silikon finnes i mange farger fra mange leverandører. Det første du gjør er å fjerne den gamle fugen. Skal du fjerne silikon eller legge ny på badet? Få tips til hvordan du bruker fugepistol og fem enkle steg til hvordan du kan fuge med silikon her!


I hjørner og overganger mellom vegg og gulv, skal det brukes silikon i stedet for fugemasse.

Jeg har forsøkt med maskeringstape (blir kant i fugen ved tapekanten), med silikonnal ( fugen blir diffus i kanten) osv. Samtidig ser jeg på div. Hei, Gjorde idag siste steg på flisejobben på badet mitt, fugde hjørner og overganger mellom gulv og vegg med silikon. Problemet er at jeg ikke . Den beste løsningen er da ofte å fjerne de gamle fugene og legge nye.


Etter påføring trykkes fugemassen godt inn i fugen slik at det får god . Silikonfugemasse kleber på stort sett alle overflater. Den herdede fugen er seig, vanntett og svært elastisk.

I tillegg er overflaten enkel å holde og vaske ren. Se her hvordan du unngår FUKTSKADER ved å fjerne den gamle fugen og legge ny som en profesjonell. Kapp spissen slik at den i diameter er litt bredere enn fugen ved 90° vinkel Bilder av:. Skyt fug rett i bunnen av fugen , og flytt sprøyta bortover.


Hvis fugedybden er for stor i forhold til bredden, kan fugen løsne,. Kostenlos, kurz und kompakt. Vær obs på denne fugen. Bruk så maskeringstape på begge sidene og fyll åpningen med silikon. Så glatter du overflaten med egnet . Erneuern Sie Fugen rund um Dusche, Waschbecken oder Badewanne, schließen Sie vorher den Abfluss.


Sie sollten lange bevor der Raum selbst . Brannstopp silikon fugemasse. Overflater som CFS-S SIL skal påføres bør være tørre, frostfri, rengjort for løst rusk, skitt, olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.