fredag 24. juli 2015

Flexit sjalusirist

Stort utvalg av komplette ventiler med og uten lyddemping og filter, utvendige og innvendige ventiler og ventiler for grunnmur. Egner seg for montering i trevegg. Leveres med rustfri nettingduk og flat bakside. Flat for tilkobling til rund kanal.


Med rustfri nettingduk.

Sjalusirist uten karm i ubehandlet tre 6xmed kobberbeslag. For tilkobling til kanaler. Materiale: Aluzink-belagt stålDimensj. Leveringstid: Inntil virkedager.


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i . Festes til vegg med spiker eller skruer i ferdig hull i hvert hjørne. Stussen er med pakninger for god tetting.

Tilpasset innvendig i standard kanaldimensjon. Mer produktinformasjon . Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. SJALUSIRIST FLAT STÅL HVIT 155X155. Velg butikk for å se priser og lagerstatus.


Produsentens Varenummer. RIST-NIPPEL ALUZINK4X4. Flat sjalusirist for tilkobling til rund kanal med rustfri nettingduk. Sjalusiventil med snor og rund stuss for veggmontering. Luftmengde reguleres med snor.


Rund stuss for Ø1mm tilkobling. Varetekst: Flexit sjalusirist S1med snor og rund stuss. Selger stk flexit sjalusirist. Svarer vanligvis innen seks timer.


Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

Flexit utvecklar, producerar och marknadsför produkter, tjänster och lösningar för ren och frisk luft till både nya och existerande bostäder och offentliga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.