torsdag 23. juli 2015

Cottage interiør

Home Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket . HOME COTTAGE Alt du trenger av interiør både hjemme og på hytta.

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste interiørboutiquene du kjenner, og et. HC er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og skikkelige ting. Butikkene er frodige med et stort utvalg møbler og interiør.


Som tidligere nevnt var jeg jo student gjennom hele oppussingsperioden - og å se på interiør med en paddeflat lommebok er ikke veldig stas!

Interiør til hus og hytte finner du hos mollys cottage. MOLLY'S COTTAGE - Landlig interiør stil til hjem og hytte. Molly's Cottage AS lager lamper, hyller og småmøbler av resirkulerte materialer og drived.

Sandvika Storsenter - Home Cottage. Vi reiser verden rundt og får utviklet våre egne. Vårinspirajon fra Home Cottage og en liten hemmelighet.


To see more from VAKRE HJEM INTERIØR on Facebook, or create an account. Home Cottage har levert blodrøde tall i seks år på rad. Vi skal gå med overskudd i 201 lover eier Øivind Tidemandsen fra Blommenholm.


I kveld skal dere få se endel bilder fra cottage stilen, det er en stil. Gir en unik og varm stemning, perfekt på hytta eller i kosekroken. Størrelse: x cm Denne herligheten er laget på. Vi takker Hay Oslo, Fagmøbler Rygge og Home Cottage Vinterbro for lån av interiør. NATURLIGVIS Fagmøbler Rygge: Cairo skinnstol.


Jeg har skjønt at ikke alt MÅ være hvitt hehe. Nesten helg nå, men dagene går i ett pakke pakke . Finn inspirasjon til hjemmet og hytta på Home Cottage på Gulskogen Senter i Drammen. Vi har gode tilbud på ledende merkevarer innen interiør og tekstiler. Mondo Interiør, Oscarsgate 02Oslo Tlf 48021670.


Home Cottage CC Vest, Lilleakerveien 02Oslo. Er du interessert i interiør og design har du kommet til rett sted. Er du fan av en romantisk og landlig stil, vil Home Cottage være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.