torsdag 30. juli 2015

Bytte toalettsete

Et nytt toalettsete kan gi ditt gamle, slitte toalett en rimelig ansiktsløftning. Få den enkle forklaringen på hvordan du selv kan bytte toalettsete her! Har flyttet til en eldgammel leilighet, hvor toalettsetet og lokket ikke ser ut.


Det er av plast, og er gult og muggent. Lurer derfor på hvordan j . Hvordan får man til nytt dosete egentlig?

Bra toalettsete innlegg 25. Toalettsete av tre innlegg 16. Flere resultater fra forum. Husker du når du sist skiftet toalettsetet?


Over halvparten av oss bytter toalettsete sjeldnere enn hvert femte år. Her er vår guide til hvordan du velger nytt toalettsete, og hvorfor du bør gjøre det – i dag. Hygiene er den viktigste grunnen til å bytte toalettsete regelmessig.


En ny undersøkelse viser nemlig at mer enn halvparten av oss bytter toalettsete sjeldnere enn hvert femte år.

Nordmenn maler og tapetserer . Som regel er det lett å skifte ut det gamle, slitte toalettsetet. Men de gamle beslagene kan være rustne, og de aller billigste setene med mange løse deler i plast . Er ingen utgang på skruene til feste. Har et Svedbergs toalett med kappe, kommer ikke til bak for å få byttet sete. I dag leveres de aller fleste seter med funksjoner som gjør det enkelt å demontere.


Her viser vi deg hvordan du selv bytter ut toalettet. I Norge ligger vi på toppen når det kommer til oppussing. Vi bytter ut møbler etter trender, og påvirkes lett av inspirerende bilder som florerer på . Bytte ut badekar med dusjkabinett.


Husk her at gamle bad har ikke membran, derfor kan du ikke dusje rett på gulvet. Vi har nylig flyttet og ønsker å bytte toalettsetene til soft-close. Beste tips er å ta med gammelt sete til en butikk som selger toalettseter.


Det kommer frem i en undersøkelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.