tirsdag 28. juli 2015

Byggvare bergen

Byggmax Åsane ligger lokalisert ved Gamle lageret til IKEA. Neumann Bygg AS sin avdeling i Bergen har byens største utvalg av byggevarer. Vi betjener våre kunder fra to byggevareutsalg: SANDVIKEN og MIDTUN.


I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy.

Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur, . Alle produkter som varig skal bygges inn i et byggverk er byggevarer. Vi har lagt følgende varegrupper inn under kategorien byggevarer hos oss. Dette er et ordrekontor for PROFF-kunder og ikke et ordinært varehus for forbrukerkunder.


Det er likevel mulig å ha dette . Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Våre varehus har eksperter .

Geitanger bygg er en ledende aktør innen alt av byggevarer i Bergen. Vi har den flotteste utstillingen og det største utvalget av gulv. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Vårt byggevareutsalg på Valla består av et bredt utvalg av byggevarer.


Trelast, vinduer, dører, takstein og mye mer. Bedriften Betomur AS i Bergen i Bergen kommune driver innen bransjen byggevarer. Nydal har bygget boliger i Bergen i over år!


XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Byggeriet Mestersalg Bergen AS. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer.


Besøk oss i dag, våre . Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Treindustrikonsernet Moelven leverer skurlast, konstruksjonsvirke, interiørprodukter, limtre, byggmoduler og kontorinnredninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.