torsdag 23. juli 2015

Brede taklister

DØRSETT KARMLIST RUND KANT FURU12XMALT. Vi skal pusse opp et gammelt murhus med 2i takhøyde. Vi ønsker å fremheve takhøyden på best mulig måte og ønsker oss fine lister.

Det er ferdig, men det mangler lister, sier mange som har pusset opp. ByggDekor AS er spesialister på alt innen listverk og lister. Kontakt oss for mer informasjon: 33477777. Panelene var tykke og brede med profiler i sidene, og listene kraftige med .

MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter. Taklist Furu Avrundet Hvitmalt 21x034x44Harmoni. Du setter ikke opp spinkle x mm uprofilerte lister i en gammel leilighet eller i et sveitserhus fra århundreskiftet. Dette er brede taklister med profil som skal stå på skrå mellom veggen og taket. Og så skal jeg skråskjære et utvendig hjørne hvor to lister skal møtes.


Store, brede og profilerte lister kommer i mange utførelser. De passer godt i klassiske interiører, mens de smale og enkle listene passer godt i moderne, mer . Vårt store og komplette listsortiment består av en mengde ulike lister med listfamilier som passer sammen. I tillegg tilbyr vi ferdige dør-, vindu og foringssett.

Jeg skal pusse opp underetasjen snart, og jeg har fryktelig lyst på flotte, brede taklister. Men jeg lurer litt på om det kan stjele litt av . Vi skal også ha brede lister, men synes det er vanskelig å vite hvor mange cm som blir . Fotlister finnes med og uten profil, og bør stå i stil til karm- og taklister. Listenes profiler består av brede, konkave og konvekse hulkiler. Kom med tegning eller prøve og vi lager maken.


Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Handler du på Byggmax sin nettbutikk, finner du et stort utvalg til hyggelige priser. Ang brede taklister (5), så er det ikke nok å være nøyaktig. Det vil uansett krympe i lengderetningen (hvis dere ikke har tørket dem leenge), og . Galleri Brede gulvlister får gulvet til å virke større.


Kjøpt inn, men grunnet skjevheter i taket, måtte jeg ha mer fleksible lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.