onsdag 22. juli 2015

Baxter skjenk

Baxter er en svært populær serie med et mangfold av bruksområder. Kommer som kjøpmannsdisk og skjenk i flere farger og størrelser. Del av kjøkkeninnredning, som skjenk i stue eller gang for å nevne noen. Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring. Selger bør helst bo i Drammen eller i nærheten.


Er veldig glad i dette møbelet, men vurderer nå å selge det da vi ikke helt finner riktig plassering av det i ny bolig.

Nydelig møbel og praktisk mtp oppbevaring. Svarer vanligvis innen seks timer. Baxter skjenk som på bildet ønskes kjøpt:) Nathalie Nilssen. Kjøpt i august, og er i perfekt stand. Den ble levert ferdigmontert fra Home and Cottaget, og er et meget stødig og stanghaftig møbel av resirkulert alm.


Den kan brukes som sjenk, tv-møbel, i gangen eller på soverommet. Den er laget av resirkulerte materialer og passer godt inn i de fleste rom og miljøer. Vis oss gjerne et bilde av hvordan din skjenk er plassert hjemme hos deg.


This Pin was discovered by Fredrik Schultz.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Trykk for å se mer informasjon. Publisert av Kristin Tvegård. Hos Skeidar får du skjenk i ulike varianter og prisklasser. BAXTER SKJENK I resirkulerte materialer.


Hvitt skrog og brunbeiset topp. Tre skuffer og to hyller. Fire skuffer og to hyller. Hei, ser at dere m ha satt opp prisen kraftig p Baxter Konsollbord da den n koster 6. Og med som dere hadde i august kommer den ned p 4. Hva skyldes denne kraftige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.