fredag 31. juli 2015

Barne tapet

Et eterisk skoglandskap, en racerbane eller dyreriket i jungelen – uansett blir barnas fantasi stimulert med fototapeter som kulisser for leken i barnerommet. Sammenlign våre fine og morsomme tapeter som passer perfekt for barn som har fått et eget rom. Vi har eksempelvis tapet med sky-motiv - en skikkelig . Eijjfiner Pip wallpaper er morsom tapet som er enkel å sette opp.


Du påfører tapetlim på veggen og ruller tapeten rett på. La fantasien få fritt spillerom på barnerommet! Dekorer veggen med lekent og søtt barnetapet fra populære varemerker som Ferm Living og Sandberg Tyg .

Lag en stilig vegg med Barbie på barnerommet. Adventures - Forvandle ditt barns soverom til en reise til verdensrommet. Baby fun on the farm - Lag en fantastisk vegg på barnerommet med alle dyrene på bondegården i myke pastellfarger!


Barnerom bør være like uttrykksfulle og fantasifulle som barna selv. Med våre tapeter og fototapeter for barnerom kan du forvandle rommene deres til uutforsket . Handle sesongens Tapeter på Ellos til bra priser. Her finner du alltid hundrevis av tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Bestill Stars tapet online hos Happywall.


Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Noen som kan foreslå steder jeg kan få kjøpt 'tøff' barne tapet?


Hvorfor kjøpe tapet med det samme teite mønsteret som går igjen en million ganger? Heia:) Her er noen fototapet nyheter til barn fra Fantasi Interiør. Kjempekule:-D Hvilke tøffe gutter blir ikke glad for et slikt bilde på rommet sitt? I tillegg må du sjekke ut Sianzeng, som lager tapeter barna kan leke med. De er magnetiske og man kan feste figurer og lage sine egne . Smart Flis og Interiør leverer parkett, laminat, gulvbelegg, maling, tapet, flis og hagemøbler.


Et barnerom med barnetapet og barnelamper. Det er en stund siden Ulrik Stene Berge (14) vokste fra rommet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.