fredag 5. juni 2015

Smedstua borettslag

Besøksadresse: KRISTOFFER ROBINS VEI 2-0301 . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Smedstua Borettslag har besøksadresse Hammersborg Torg 01St. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen . Aleksander Danielsen checked in to Smedstua Borettslag.


Ordinær generalforsamling i Smedstua Borettslag avholdes onsdag 13. Vedtatt på ordinær eller ekstraordinær generalforsamling 26.

Jeg er av styret i borettslaget gitt samtykke til å sette opp en . Smedstua borettslag Veldig fine ute områder, og lite trafikk. I tillegg kort vei til skog og kollektivtrafikk, samt butikker og post. Smedstua borettslag består av totalt 3leiligheter.


På lagets eiendom har de et felleshus - kalt Smia. Smia har siden 19fungert som felleshus, styrerom . Protokoll fra ekstraordinær generalforsamling i Smedstua Borettslag den 23. Smedstua Borettslag er et BRL stiftet juni 19som driver innen borettslag. Selskapet holder til i c/o OBOS Hammersborg torg i Oslo og kan kontaktes via . Smedstua Idrettslag var sterkt knyttet til Smedstua Borettslag, og ble stiftet der. Smedstua Borettslag Innkalling til generalforsamling Ordinær generalforsamling i Smedstua Borettslag avholdes onsdag 11.


Usjenert og attraktivt beliggende på Smedstua. God intern beliggenhet i Smedstua Borettslag, som er bilfritt og meget barnevennlig. Beliggenhet, Usjenert og attraktiv beliggende på Smedstua - god intern beliggenhet i Smedstua Borettslag! Borettslaget er tilnærmet bilfritt og er meget . Vi har delvis glass, og mangler kun ca meter med glass.


Boligen ligger sentralt og usjenert til på Smedstua i et veletablert borettslag. Svært barnevennlig område og god intern . Smedstua Borettslag har besøksadresse Hammersborg torg Obos, 01Oslo. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Smedstua Borettslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.