tirsdag 30. juni 2015

Regler for bygging av garasje

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Det er to viktige feller som du må passe på at du ikke går i om du har planer om å bygge garasje. Det finnes nasjonale regler og forskrifter hva gjelder garasjebygging, i tillegg kan også de enkelte kommunene ha spesielle regler i sine .

Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til. Du kan sette opp tilbygg til huset eller garasjen, utan byggeløyve frå . Etter de nye reglene kan du bygge større uten å søke (foto: Pixabay.com). Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel. Da trår de nye og forenklede reglene i plan- og bygningsloven i kraft. At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter . Men kan man ikke bygge intill kvm uten å søke med de nye reglene da?


Går du med planer om å bygge garasje eller carport? En ny anvisning gir oversikt over de nye reglene for bygging av carport og garasje. Så stor garasje kan du snart bygge – uten å søke. VG har hentet inn informasjon om gjeldende regelverk for hva du . Forenklingen av reglene gir deg mer frihet til å bygge, men du får også mer . Hva du kan gjøre på eiendommen din kommer an på hvilke regler som gjelder for din eiendom.


Dette finner du i Veileder for unntatt søknadsplikt for garasje og carport. Du ikke overskrider hvor mye som er lov til å bygge på eiendommen din . Du trenger ikke å søke om tillatelse til bygging av frittliggende bygning hvis den er i samsvar med plan- og bygningslovens regelverk og annet . Du må fortsatt følge de regler som gjelder i plan- og bygningsloven,. Du kan bygge flere småhus på tomten din, så lenge reglene om størrelse og avstand er oppfylt, . Ifølge Nettavisen betyr det at naboen blant annet kan bygge garasje på . Forenklingen innebærer at man kan bygge garasje, uthus, . Er ditt ønske om bygging av garasje/carport/bod ikke i tråd med gjeldende regler, kan du stå ansvarlig for tiltaket og søke kommunen selv:.


Kan bygges på bebygd eiendom uten melding eller søknad dersom dette. Garasje under kvm bruttoareal i en etasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.