fredag 26. juni 2015

Plumbo avløp

Vil du unngå tette avløp ? Bruk Plumbo Vedlikehold regelmessig - da unngår du annsamlinger av fett, hår, matavfall og såpe som gir tette avløp ! Plumbo Heavy Gel er mye tyngre enn vann som gjør at det enkelt trenger gjennom vann og løser opp propper av. Plumbo - Åpner tette rør og avløp uten å skade. Plumbo Rørvask inneholder ikke klor, den er biologisk nedbrytbar, men likevel sterk nok til å løse opp fett og.

Den originale norske avløpsåpner! Gjennom mer enn 1år har Plumbo pulver åpnet tett sluk, tette rør og avløp i norske hus og hytter. Det er forskjell på Plumbo , og mange årsaker til at rørleggerne har. Vi helte avløpsrens i alle sluk, for å sørge for at rør og avløp var fritt og . Mange av oss tyr til klassikeren Plumbo når vi har tette rør.


Den kan forsteine seg og gjøre avløpet helt umulig å åpne, forklarer han til . Ved tett avløp : Hell ca. Først og fremst kan du unngå tette avløp ved å skylle med oppvaskmiddel og varmt.

Det er vel så som så om folk bruker plumbo eller ikke. Avløpsåpnerne Plumbo , Jif og Mudin har sammen med det gamle. Fire rør er tettet med en propp bestående av fett fra avløpsrør og . Vanlig tabbe, sier rørleggere. Dersom man ikke får skylt bort alt, kan dette forsteine seg og blokkere avløpet.


Ulike middel for avløpsåpning (Mudin, Plumbo , etc.) MÅ ikke blandes, da man kan . Plumbo Pulver åpner tette rør og skaffer effektivt avløp fra de fleste rør og avløp. Løser opp gjenstridige propper av fett, hår, såpe, matrester osv. TETT AVLØP : Problem med tett avløp ? Plumbo , kan størkne til en hard klump om ikke alt pulveret blir . Hvert år åpner Plumbo opp millioner plastrør. Det reklameres en del for et middel som heter Plumbo mot tette avløp , men en rørlegger anbefaler ikke bruk av det. Dette på grunn av at det ikke brukes riktig.


Men da ble det helt tett. Deretter spylte jeg etter med varmt vann, og avløpet var helt åpent :). Det finnes flytende Plumbo , det kan man bruke i stedet for pulveret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.