mandag 8. juni 2015

Pakning toalett

Dersom du har justert vannnivået i sisternen, uten at det løser problemet, kan du forsøke å bytte pakning i ventilen. Dersom ventilen er gammel og utslitt, eller om det ikke hjelper å bytte pakning , kan du forsøke å bytte hele . Her finner du alt av reservedeler til ditt toalett. Kjøp på nett og spar penger. En annen måte å avdekke problemet på, er å vente en stund etter nedspyling, og så tørke med toalettpapir rundt kanten.


Dersom det er vått igjen der etter en stund , er det også tegn på lekkasje.

Stort sett er det eldre toaletter som begynner å sildre. Nye klosetter har som oftest pakninger og slitedeler intakte, . Jeg har nemlig også et toalett som lekker (en gammel Porsgrund fra syttitallet). Har allerede skiftet pakningen på ventilen som slipper vann inn i sisternen, så nå . Skift toalettet med hjelp fra våre veiledninger, og finn ut av hvordan du sikrer deg at toalettet ditt ikke lekker - og på den måten sparer masse penger.


Toalettet vårt renner, eller drypper lenge etter man har spylt ned i do. Hei, jeg er grønn på utskifting av pakning på toaletter. Derfor tipper vi at det er en gåen pakning som må skiftes. Har sett på x antall videoer på hvordan man får ut pakning på toaletter , men har ikke sett en for et gammelt ideal standard .

Det hele kan løses ved å bytte en pakning. Av og til kan det det, men er det eldre toaletter av den typen jeg nevner, så er det som regel knapt verdt bryderiet. Når du har byttet pakningen , så er det en annen duppeditt som går i stykker.


Det blir litt som skifte til nye synkroniseringsringer i en gammel . Fyller det seg for høyt opp, kan det hjelpe å bytte pakning i innløpsventilen, men dersom det ikke er så høyt nivå at det renner ut i overløpet er det pakningen i bånn som må skiftes. For å ta av cisternelokket vipper du bare av trykknappen ved å stikke en kniv eller et skrujern under, og skrur løs mutteren som holder lokket. Thetford Toalett pakning.


Det er to forskjellige pakkninger, så det er viktig at man vet om toalettet er produsert før eller etter 15. Pakning til sperreventilen på avfallstanken. Jeg har en del mindre, ganske enkle oppgaver jeg skulle ha løst ASAP. Alt for hjemmefiksere til proffe. Innløpspakkning til Ifø cera toalett.


Reservedel til en uslåelig pris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.