mandag 8. juni 2015

Naturstein trapp

Her ser du noen eksempler på hvordan en trapp kan se ut. Dette passer fint til inngangspartier og hager. Skifer med naturplan regnes for å være sklisikker. Kompakte trinn i granitt, for å lage trapper - enklere kan det ikke gjø.


Bufret Lignende Trappen til inngangspartiet blir alltid lagt godt merke til.

Vi har utført en rekke forskjellige trappeløsninger for våre kunder gjennom årene. Nordfjord skifer er ein kvartsittskifer godt eigna til å skape varige murar, vegmurar , bakkemurar, hagemurar eller som forblending. Frostsikring er viktig, så ikke trappen påvirkes av temperatursvingninger og tele. Grav ut jord og stein for å komme under frostfri dybde, eller benytt markisolasjon.


Dette bladet omhandler oppbygging av trapper av betong og naturstein. Bladet beskriver ulike trappetyper og prinsippløsninger. Videre beskrives spesielle . Troll Entreprenør AS har stor etterspørsel og god erfaring med natursteinsmurer og steinarbeid.

Naturstein av høy kvalitet i forskjellige størrelser . STEINTRAPP: En slik trapp glir godt inn i terrenget, og den er helt vedlikeholdsfri. Stein i opptrinnet og skifer på toppen gjør det enkelt å bygge. Her vises bilder av hagemurer og terrengtrinn. Terrengmur, Fjøsvollan, Trondheim. Mur, Fjøsvollan, Trondheim.


Trinn i massiv stein er ein rimeleg måte å bygge trapp på. Kan monterast på singel eller støypast fast. Ved lengre trapper råder vi til å støype. Og tåler å bli sett på.


Vi anbefaler gjerne slitesterke skifer- eller granittfliser. Andre vakre steintyper som marmor og kalkstein kan . Mange fornøyde kunder i Bergen, Os, Fusa og Tysnes. Har du planer om anlegge utetrapp i år?


Vi har et stor utvalg av naturstein og hjelper deg med å finne nøyaktig det du er ute etter. Buet trapp i naturstein. Utetrappa kan lages i mange ulike materialer, fra betong og stein til stål og tre.

Anleggsgartnerfirma Strandman. Noen trapper har bare et eller to trinn, mens andre skal strekke . Gå til Trapp - Blokk Mur Kantstein Trapp Gatestein Plater Til toppen. Trapper i naturstein har smykket arkitektoniske byggverk i århundrer på grunn av dens slitestyrke og estetiske verdi.


Granitt - trappetrinn. Steintrappen gir en økt opplevelse av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.