mandag 1. juni 2015

Musefelle victor

Når du kaller produktet ditt Multikill bør det levere varene. Victor elektronisk musefelle har en innebygd sikkerhetsbryter som automatisk deaktiverer fella når lokket åpnes. Fella har ingen kjemikalier og er trygg å bruke .

I motsetning til tradisjonelle feller gir Victor elektronisk musefelle et elektrisk sjokk, som raskt og humant dreper musen på få sekunder. Elektrisk `multikill`musefelle Mus Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må. For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den. Etter du har valgt din musefelle fra Victor trenger du bare å putte litt peanøttsmør eller annet og plassere den mot veggen hvor du ser at musen .

Nettbutikk med Norges største utvalg av rottefeller og musefeller fra testvinneren Victor Victor multikill Victor slagfeller og rottefeller. Trolig markedets mest effektive musefelle. Fella dreper inntil mus før den må tømmes, 1mus mellom hvert batteriskift. Victor Multikill, en elektrisk musefelle fra USA.


Boksen lyser grønt når den er aktivert og klar til bruk. Med åte i trappen skal musen lures inn i boksen, hvor den . Elektrisk multikill musefelle - Skadedyr, Elektrisk musefelle som fanger opptil mus. Victor har markedsledende og effektive produkter mot skadedyr som benytter en unik.


Musefelle som dreper mus ved hjelp av elektrosjokk. For best resultat anbefales følgende: Plasser den elektroniske musefella langs en vegg. Konsumentmarkedets største og kraftigste elektroniske musefelle.


C-batterier gir høyspenning som avliver mus på kun 2-sekunder. Elektronisk musefelle som gir rask og human avliving av mus, uten bruk av gift. Den mest teknologisk avanserte: Victor Multikill er en elektrisk musefelle fra USA.


MultiKill er en elektrisk musefelle som kan fange opptil mus av gangen. Tunelldesign gjør den ideell til bruk i nærheten av barn og kjæledyr. Den fanget flest mus av alle fellene i vår test og er enkel å sette opp. Elektrisk musefelle som fanger en og en mus på en effektiv og hygienisk måte.


Victor Elektronisk Musefelle gir et elektrisk sjokk, som raskt og humant dreper musen på få sekunder. Fella dreper en mus per innstilling og 1mus per sett av 4 . Victor Multikill elektronisk musefelle på lager. Gir rask og human avliving av opptil 1mus pr batteriskifte. Vi har testet hvilke musefeller som er best.


Etter at musen er avlivet blir den automatisk tømt i en samlerskuff som tar stk. Verden er full av musefeller, og det er de ulike konstruksjonene og løsningene. Den mest teknologisk avanserte musefelle: Victor Multikill, . Amerikanerne kan jo dette med elektriske henrettelser, så dette var lovende. Den anbefalte lokkematen er også av godt.


Har bestilt meg stk Victor multikill elektrisk musefeller fra Amazon for å. Idag var den ene musefella i garasjen brått vekk, så nå lurer jeg på . Musefelle med meget kraftig fjær og åtepinne. Brukes ofte i forb oppsett av mårfeller for å unngå at mus spiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.