mandag 8. juni 2015

Micro lakkering

Fyll inn registreringsnummer på bilen, legg til kontaktinfo og last opp bilder av skaden – vi gjør resten. Ved spot repair eller spot lakkering , vil man se en overgang? Nei, overgangen fra ny til gammel lakk vil ikke være synlig.


Mikrolakk er en effektiv og kostnadsbesparende metode for utbedring av lakkskader og bulker. Høy kvalitet til lave priser!

Har du fått en bilskade? Steinsprut i lakken , en parkeringsbulk eller skade som krever billakkering? Velkommen innom for en gratis taksering.


De fleste vet hvor irriterende det kan være med en skade på bilen. Som for eksempel riper i lakken eller glasset, ødelagt interiør og små bulker. Vi senker terskelen for reparasjon av kosmetiske skader!


Quick Car Fix hjelper alle med en ripe i lakken.

Det går mot lysere tider, og da ser du plutselig de små ripene og bulkene som dukker frem under vinterens salt- og trafikkfilm. HELL: Kjører du rundt i en bil som har riper i lakken. Micropaint på Hell kan kanskje hjelpe. Oppdragsmengden hos Selbu-kareinn Ronny og Bjørnar Stokke øker jevnt og trutt. Utbedring av en liten bulk i karosseriet koster normalt 10.


Nettopp derfor har stadig flere norske bilbruker omfavnet den såkalte smart-repair-metoden som fikser . Renovering av billykter Lyktrenovering Slitte eller ripete frontlykter blir som nye med vår spesielle renoveringsprosess. Lakkfri bulkoppretting på bil Lakkfri bulkoppretting. Ved bruk av spesialutstyr og metoder klarer vi å reparere småbulker uten å lakkere. Micro Paint System er verdens ledende kjede for småreperasjoner av lakk på biler.


Micro Paint leverer en unik, isocyanat fri lakk som reparerer små kollisjonsskader, riper, steinsprut mm. Tradisjonell lakkering kan ta opp imot timer eller mer, . Lær mer om vårt spot repair system og la oss overbevise deg om hvordan vi kan reparere bilen din hurtig. Alle kan være uheldig innimellom.


Vi lager knall tilbud på privat skader og lager en løsning som blir rimeligst for deg.

Smart repair, Micro lakkering og rabatter på ordinær lakkering. BERGEN BILLAKKERING sitt bilde. Slik reparerer du lakken billig. Med ”smart repair” gjøres jobben til en brøkdel av vanlig pris. Lakkskader og små bulker kan være dyre å reparere.


Bilkirurg” Piotr Batko opererer konsentrert og nøye. Etter tre timer er ”pasienten” friskmeldt. Han leder Bilskadekontoret i Finans Norge (FNO), som organiserer bilforsikringsbransjen. Forsikringsbransjen forsøker å benytte metodene på småbulker og lakkering av mindre områder. Det er relativt høye reparasjonskostnader på skader i Norge, og reservedelsprisene har økt urealistisk mye de . Vår interesse, kunnskap og erfaring om bilskader og reparasjoner gir deg tryggheten du trenger for en solid utført jobb når uhellet først er ute.


Vi reparerer skader på alle bilmerker og er godkjent av Statens Vegvesen. I tillegg er vi, som en av få i Norge, sertifisert til å jobbe med aluminiumsbiler. Våre dyktige medarbeidere . Ta kontakt med ett av våre mange verksteder.


Finn ditt nærmeste SMART verksted her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.