fredag 5. juni 2015

Lyspullerter

Stort utvalg av pullertlamper, mange med blendefritt lys. For belysning av oppkjørsler og langs stier. Gatelys og pullerter i god kvalitet og energibesparende design sikrer deg i mørket. Se Lampegigantens utvalg og kjøp gatelys her. Hos Lightup finner du alle slags pullerter!


Vi har pullert med stikkontakter, integrert LED lys og med sokkel for enkel utskifting av lyspæren.

Pullerter er ofte brukt . Fås med og uten skjerm og i forskjellige høyder. Armaturene er dekket i messing. Vedlikeholdsfri, værsikker og slitesterk. Kaj stolpe egner for plassering på . Trenger du stolpe eller pullert som utebelysning? Vi har flere typer utendørsbelysning av stolper og pullerter, se nettbutikken vår for flere spennende utelamper.


Lyspullerter kan skape magisk stemning når mørket faller på.

Lys opp inngangspartiet. Rundt inngangspartiet er det også viktig . Riktig valg av utebelysning kan skape en idyllisk stemning i hagen, men kan også være avgjørende med tanke på sikkerhet. Ledelys for innganger og gangstier . Strømmen til lyspullertene blir slått av utenom campingsesongen.


Vi kan ha strøm på disse gjennom hele året, en konsekvens er høyere energiforbruk, det vil . Fjerne to gamle smijerns portstolper og erstatte disse med to nye lyspullerter f. Portstolpene har tidligere hatt . Installasjon av lyspullerter for uteområde. Jobben innebærer fundamentering og trekking av strømkabler fra eksisterende lyssensorer, samt . Promenaden vil være gjennomgående, men med varierende typer design. Selve kaikanten med bl. Lampen har, på to af siderne, et lodret felt, hvor igennem lyset skinner symmetrisk. Som standard leveres Tres i varmgalvaniseret pulverlakeret stål.


Alle priser er angitt ekskl. Holmestrand brygge Holmestrand brygge 07. Tilgjengelighet: På fjernlager.

Antall: Legg i handlekurven .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.